Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Az Acer hajlított monitorja megérkezett

2015. július 15.
Az Acer hajlított monitorja megérkezett

Azok a megrögzött játékosok, akik már kinézték maguknak az Acer XR341CKA monitort, ami az első hajlított kijelző NVIDIA G-SYNC technológiával, most bizonyára irigykednek, hiszen az Egyesült Államokban már a boltok polcain várja mindazokat, akik igazán fel akarják turbózni a játék élményét, bár csak szeptemberre ígérték a bevezetését.

upload/articles/5/416/1_500x400.jpg

G-SYNC a tökéletes képért

Pár hónapja ugyan már beszámoltunk erről a stílusos eszközről, ami nem csak a külsejével hivalkodik, de technikai újításokban is bővelkedik, egy kis emlékeztető azonban soha nem jön rosszul. Az Acer hajlított monitorjának talán a legfontosabb tulajdonsága, amit mindenképpen érdemes kiemelni, az a G-SYNC technológia. És hogy mit is takar ez a mágikus hangzású kifejezés pontosan? Egy, az NVIDIA által kifejlesztett képfrissítési módot, ami lehetővé teszi, hogy a kép ne akadjon és ne törjön meg játék közben, ami, lássuk be, rettentően zavaró tud lenni.

upload/articles/5/416/2_500x400.jpg

Ha leegyszerűsítjük a dolgot, akkor a G-SYNC-nek köszönhetően a monitornak nincs egy meghatározott frissítési ideje, amikor is frissíti a képet, ha kell, ha nem, azaz abban az esetben is, ha az még be sem töltődött rendesen, ehelyett mindig megvárja, amíg a képkocka az utolsó pixelig készen nincs. Persze ebből mi semmit nem veszünk észre, hiszen a folyamat rettentően gyorsan megy végbe, ezért nem kell attól tartanunk, hogy ez bármiféle fennakadást okoz majd a legizgalmasabb pillanatokban.

Stílus széles kivitelben

A monitor kifinomult külsejére kár is lenne szót vesztegetni, hiszen szavakkal nehéz leírni – elég csak ránézni, és az állunk is leesik a látványtól. Az ultraszéles, 34 colos és 21:9-es képarányú kijelző UW-QHD (3440x1440) felbontással rendelkezik, de ez még nem minden. A 178 fokos látószögnek és az ívelt kialakításnak köszönhetően a kép minden irányból tökéletes, a dönthető állvány segítségével pedig igen pontosan be tudjuk állítani magunknak a monitort.

upload/articles/5/416/3_500x400.jpg

Az Acer Ultrawide monitorok már előrendelhetőek webshopunkban.

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!