Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Az Acer ExoAmp antenna, ahol a design és a praktikum találkozik

2016. augusztus 12.
Az Acer ExoAmp antenna, ahol a design és a praktikum találkozik

Az Acer prémium modelljeinél, mint amilyen az Aspire Switch 12 S, vagy a V Nitro laptopok, szóval, az ezeknél az eszközöknél használt anodizált alumínium igazán minőségi külsőt kölcsönöz a magasabb kategóriájú notebookoknak. Azzal viszont, hogy a ház ebből az anyagból készül, akadt némi gond, amit az Acer az ExoAmp antennával orvosolt.

upload/articles/6/545/1_500x400.jpg

Erős Wi-Fi jel, vagy egységes borítású ház?

Hosszú időn keresztül ez a dilemma állt az Acer fejlesztői előtt, amikor egy igazán prémium laptoppal szerették volna meglepni a felhasználókat. Hogy miért? Azért, mert a fém blokkolja a vezeték nélküli jeleket, így két lehetőség állt a mérnökök előtt: feladni az alumíniumot, esetleg megbontani az egységes borítást, vagy az, hogy az antennát az eszköz egy más pontján helyezik el.

Mindkettőnek megvolt azonban a hátránya. Műanyagból, lássuk be, nem lehet olyan borítású notebookot gyártani, ami magas minőséget tükröz, és az sem szerencsés, ha megbontják az alumínium borítást csak azért, hogy elég erős legyen a Wi-Fi jel. De szerencsére megszületett a megoldás, ahol a kecske és jól lakik, és a káposzta is megmarad, ez pedig az Acer ExoAmp antenna.

upload/articles/6/545/2_500x400.jpg

Az ExoAmp antenna előnyei

Hogy a drágább kivitelű notebookok esetén a fémet ne kelljen más anyagra cserélni ott, ahol az antenna van, az Acernél azt a megoldást választották, hogy nyílásokat vágtak a fedlap két szélén. Ez egy olyan aprólékos művelet, ami a csúcsdizájnt egyesíti az erős jelvétellel, hiszen egyik esetében sem akart kompromisszumokat kötni a tajvani cég.

Ez a technológia– azaz az ExoAmp – eddig csak az Acer egyes modelljeiben található meg. A különlegessége az, hogy az antenna minden irányban sugároz jeleket, és az alumínium borítást sem kellett ezért feladni. Így pedig mindegy, hogy milyen irányba fordítjuk a notebookot, vagy milyen állásban használjuk éppen, a jel erőssége nem változik, folyamatosan erős marad.

upload/articles/6/545/3_original.jpg

Milyen Acer laptopokban található meg az ExoAmp technológia?

Az Acer ExoAmp antennával az Aspire V Nitro, az Aspire R15, és az Aspire Switch 12 S laptopokban találkozhatunk, azaz valóban azoknál a modelleknél, ahol nem csak a belső, de a külső is sokat számít.

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!