Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Az Acer és a Starbreeze együttműködése a StarVR headsetek gyártásában

2016. június 07.
Az Acer és a Starbreeze együttműködése a StarVR headsetek gyártásában

Az Acer az idén több olyan eszközt is bemutatott, amikkel már elérhető a virtuális valóság. A Predator 17 X notebook, a Predator G1 asztali gép, valamint a Predator Z1 monitorok is ezek közé tartoznak, most pedig újabb bejelentést tett a tajvani cég: szándéknyilatkozatot írt alá a Starbreeze-zel, a virtuális valóságra kész StarVR headsetek gyártójával.

upload/articles/6/526/1_original.jpg

A designtól a marketingig

A két cég együttműködése több területet is lefed majd: a tervezést, a gyártást, a promóciót, a marketinget, egészen az értékesítésig, hogy mindenkihez eljussanak a StarVR HMD-k (Head-Mounted Display – fejre helyezhető kijelző), bárhol is legyenek a világon, és bármivel foglalkozzanak is.

A svéd Starbreeze 2015 júniusában indította útjára a StarVR headseteket, és meglehetősen jó rajtot vettek az eszközzel. Ezzel azonban nem elégedtek meg a cégnél, ezért döntöttek az Acerrel történő kooperáció mellett, a céljuk ugyanis a piaci helyzetük megszilárdítása a virtuális valósághoz kapcsolódó eszközök piacán.

upload/articles/6/526/3_500x400.jpg

Azért az Acerre esett a Starbreeze választása, mert a tajvani számítástechnikai vállalatban olyan kiváló és tapasztalt hardvergyártót látnak, aki képes lesz majd felgyorsítani a nagy felbontású VR headsetek megvalósítását, illetve abban is jó partner lesz, hogy a Starbreeze megőrizze vezető pozícióját a területen.

Az Acer a kutatás-fejlesztésbe is beszáll

Az Acer a kutatás-fejlesztés terén megszerzett tapasztalatát és erőforrásait is beveti annak érdekében, hogy igazán minőségi eszközök jussanak el a felhasználókhoz, arról nem beszélve, hogy a saját virtuális valóságra kész eszközeinek fejlesztésére is nagy hangsúlyt fektet.

A nagy teljesítményű Predator családdal az Acer újra trendteremtőnek tekinthető a szórakoztatásban és a számítástechnikában egyaránt, amihez a folyamatos innováció mellett a cég time-to-market – időben a piacon – képessége is hozzájárul.

upload/articles/6/526/2_500x400.jpg

A Starbreeze az Electronic Entertainment Expo (E3) alkalmával mutatta be a StarVR fejre helyezhető kijelzőt 2015-ben, amikor megszerezte a francia Infinite Eye nevű céget. Az eszköz megjelenése után a virtuális valóság több ezer fogyasztóhoz jutott el, amiben az Acer is nagy fantáziát lát – erre a legjobb bizonyíték a most megkötött megállapodás.

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!