Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Az Acer és a grandPad együttműködése, hogy az idősebbek is elkezdhessék

2016. április 08.
Az Acer és a grandPad együttműködése, hogy az idősebbek is elkezdhessék

Nálunk valószínűleg nem sokan hallották eddig a grandPad nevet, pedig egy valóban hiánypótló termékkel vannak jelen a számítástechnikai piacon, méghozzá az idősek számára fejlesztett táblagépekkel.

Most azzal került be a cég az informatikai hírekbe, hogy az Acerrel, a világ öt nagy számítástechnikai cégének egyikével kötött stratégiai megállapodást, hogy még jobbá és felhasználóbarátabbá tegye az eszközeit.

upload/articles/6/505/2_500x400.jpg

Az Acer számára az idősek is fontosak

Arról már nem egyszer beszámoltunk, hogy az Acer kifejezetten gyerekek számára fejleszt eszközöket – tableteket, notebookokat. Ez a lépés logikus is, hiszen a jövő generációja már egészen másként viszonyul a számítástechnikához, a számukra az informatika a mindennapi élet része.

Okostelefonon és számítógépen készülnek a házi feladatok, a kölykök itt tartják a kapcsolatot a barátaikkal, sőt, akár a nagyszüleikkel is, már ha azok rendelkeznek valamilyen eszközzel, és némi számítástechnikai ismerettel.

És itt jön a képbe a grandPad, a cég ugyanis nem kevesebbet tesz lehetővé, mint azt, hogy a 75 év fölötti korosztály tagjai is képesek legyenek tablet segítségével kommunikálni a hozzátartozóikkal. Csakhogy a számukra ehhez egészen másféle táblagép kell, mint a fiatalabb generációk számára: nagyobb, jól látható, színesebb gombok, érintőceruza, hiszen az öregek tapintása már kevésbé kifinomult, és még hosszasan folytathatnánk a sort.

upload/articles/6/505/1_500x400.jpg

Az Acer és a grandPad együttműködése

Az Acer és a grandPad együttműködésének az alapja a grandPad erőssége a szoftverek és a szolgáltatások területén, míg az Acer a hardverek designjának tervezésével, valamint a kommunikációban szerzett tapasztalatával vesz részt a közös munkában.

A cél az, hogy a grandPad egyszerű és biztonságos megoldásait a világ mind több országába eljuttassák, és hozzáférhetővé tegyék az idősebbek számára, amihez az Acer egyrészt a (hír)nevével, másrészt pedig a time-to-market – vagyis, hogy mennyi idő alatt jut el az adott termék a kitalálástól a vásárlókig – képességével járul majd hozzá.

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!