Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Az Acer bejelentette: valamennyi Windows alapú eszköze készen áll a frissítésre

2015. július 17.
Az Acer bejelentette: valamennyi Windows alapú eszköze készen áll a frissítésre

Igen, még mindig a Windows 10, hiszen napjainkban ez az egyik slágertéma a számítástechnika világában. Most még a várakozás izgalma és a napról napra kiszivárgó új hírek miatt, a megjelenés és az első tesztek után pedig nyilván a tapasztalatokkal lesz tele a világsajtó.

Természetes, hogy a gyártók sem veszik félvállról a Microsoft legújabb operációs rendszerének piacra kerülését, hiszen számtalan eszközön fut Windows 7, 8 és 8.1, amik hamarosan mind eltűnhetnek a süllyesztőben.

upload/articles/5/418/1_500x400.jpg

Az Acer készen áll!

Az Acer a napokban jelentette be, hogy valamennyi eddig megjelent és ezután piacra kerülő eszköze készen áll a frissítésre, ami Windows 7-tel vagy a 8.1-es verzióval van telepítve. Maga a Microsoft egyik marketing alelnöke is elismerte a tajvani gyártó erőfeszítéseit, amiket annak érdekében tett, hogy innovatív megoldásival valódi Windows élményt nyújtson a felhasználók számára.

Üzleti Skype és precíziós touchpad

Az igazán zökkenőmentes és sima működés érdekében az Acer számos új funkciót kínál azok számára, akik az eszközeik mellett döntenek. Vegyük például a Skype for Business tanúsítvány megszerzését – a szigorú minősítési folyamaton átesett üzleti és kereskedelmi notebookokon a kommunikáció fennakadások nélkül lehetséges – mind a kép, mind pedig a hang élethű, nem akadozik, egyszóval olyan, mintha csak szemtől szemben beszélgetnénk valakivel. Az Acer Purified.Voice technológiával ellátott laptopok a teszteken igen jól szerepeltek a hang minőségének tekintetében, és az Acer fejlesztői a Cortanával, a Windows személyi asszisztensével is remek eredményeket értek el.

upload/articles/5/418/2_500x400.jpg

Az Acer széles körben alkalmazott precíziós touchpad-je (PTP) szintén sokat ad hozzá a Windows 10 kényelmes használatához, hiszen egyáltalán nem mindegy, hogy az adott eszköz mennyire pontosan követi a mozdulatainkat, gesztusainkat.

Szóval, indulhat a visszaszámlálás, hiszen július 29-én itt a Windows 10!

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!