Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Az Acer a digital signage területére is belép

2016. július 05.
Az Acer a digital signage területére is belép

Az Acer sokéves tapasztalatát és szakmai hozzáértését kamatoztatva folyamatosan újabb és újabb területeken veti meg a lábát. A legutóbbi bejelentésük szerint ezúttal a digital signage az a szektor, ahol a saját megoldásait kínálja a vállalkozásoknak.

upload/articles/6/533/1_500x400.jpg

De mi az a digital signage?

Bár a neve sokak számára ismeretlenül cseng, mindenki találkozott már vele. Elég, ha csak egy bevásárlóközpontban sétálunk, ahol különféle óriáskijelezőkön hirdetik nekünk az épp aktuális ajánlatokat, mindezt mozgóképpel és folyamatosan frissülő tartalommal, de gondolhatunk akár egy tájékoztatást nyújtó képernyőre is, mondjuk egy orvosi rendelő várójában.

A digital signage-et talán úgy lehetne lefordítani közérthetőbbre, hogy egy digitális tartalomszolgáltató-rendszer, amihez szükség van jó minőségű kijelzőkre, valamint egy szoftverre, ami a tartamlat kezeli, és egy adathordozóra, ami lehet akár a felhő is, vagy egy egyszerű memóriakártya.

upload/articles/6/533/2_500x400.jpg

Az Acer megoldásai a digital signage területén

A digital signage területén mindenki gyors növekedést vár a közeljövőben. Nem is csoda, hiszen kiváló reklámhordozó és információs eszköz, aminek elsősorban az az oka, hogy ellentétben például egy nyomtatott plakáttal, amit mindig ismételten le kell gyártatni, ha új reklámkampány indul, itt egy egyszeri nagyobb beruházás után csak a tartalmat kell megváltoztatni.

Azaz egy egyszeri nagyobb kiadás után akár naponta lehet cserélgetni az akciókat, amikre az emberek is jobban figyelnek, hiszen nem egy statikus képről, hanem egy mozgóképről van szó.

A tajvani Acer megoldásai egyaránt kiterjednek a kijelzőkre, a digital signage-hez szükséges szoftverekre és az adathordozókra is.

upload/articles/6/533/3_500x400.jpg

A nagyméretű kijelzőktől a felhőig

Az Acer több partnerrel együttműködve kínál LFD-ket (nagyformátumú képernyőket akár 65 colig), számítógépeket a tartalom lejátszásához, mint amilyen a Veriton, és szoftvereket is.

A Build Your Own Cloud szintén szerephez jut a digitális tartalomszolgáltatásban, hiszen jól skálázható és rugalmas, valamint remekül illeszkedik mind az egyirányú, mind pedig az interaktív digital signage megoldásokhoz.

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!