Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Az Acer 2016-ban hét Red Dot díjat nyert

2016. május 26.
Az Acer 2016-ban hét Red Dot díjat nyert

A Red Dot Design Award története az 1950-es évekre nyúlik vissza, ekkor – egészen pontosan 1954-ben – alapították ugyanis a németországi Essenben.

Az idén 57 ország közel 5.200 terméke közül választották ki a díjazottakat, és a tajvani számítógépgyártó most is igen szépen szerepelt. Hét termékét is elismerésre méltónak találta a 41 tagú szakmai zsűri, köztük az Aspire S 13 ultravékony laptopot, valamint a 360 fokban elforgatható Acer Aspire R 15 notebookot is.

upload/articles/6/524/1_500x400.jpg

Nem csak a designt díjazzák

A Red Dot díjakat több kritérium alapján ítélik oda. Bár a neve alapján egy egyszerű design elismerésnek gondolhatnánk, az innováció foka, a formai minőség, továbbá a funkcionalitás és az ökológiai kompatibilitás is számít a döntésnél.

Vagyis a szempontrendszer igen összetett, ezért is számít nagy elismerésnek, ha egy-egy termék megkapja ezt az igazán patinás, és nagy múltra visszatekintő díjat.

upload/articles/6/524/3_500x400.jpg

Hét Acer terméket is díjaztak

A tajvani gyártó 2016-ban hét Red Dot Design Award-ot is bezsebelt. És hogy pontosan mely termékek nyűgözték le a zsűrit?

A már említett ultrahordozható Aspire S 13 laptop, és az átalakítható Aspire R 15 notebook mellett, amit akár 360 fokban is elforgathatunk, az Acer egyik vezető termékének számító TravelMate P6 sorozat kereskedelmi laptopok, a moduláris Revo Build mini pécé, a kompakt Veriton N asztali gép, a hajlított Acer XR342CK gamer monitor, és a TouchPhone érintőképernyős asztali IP telefon is díjazásban részesült.

upload/articles/6/524/4_500x400.jpg

A Veriton N asztali gép

A díjnyertes termékek közül szinte az összesről adtunk már egy kis összefoglalót, kivéve a téglalap alakú Veriton N asztali gépeket, amik rugalmasságot, biztonságot, és remek kezelhetőséget ígérnek a felhasználóknak, mindezt klasszikus megjelenés mellett.

A mindössze egyliteres űrtartalmú házban minden megtalálható, amire szükségünk lehet, a moduláris felépítésnek hála pedig arra is lehetőségünk van, hogy egy optikai meghajtóval, vagy egy videokártyával tovább növeljük a gép teljesítményét.

upload/articles/6/524/5_500x400.jpg

Az Acer tehát 2016-ban is jól szerepelt a Red Dot-on, így gyakorlatilag minden termékkategóriában választhatunk magunknak díjnyertes eszközt.

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!