Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Aspire V 13, ahol a stílus és a teljesítmény találkozik

2015. október 09.
Aspire V 13, ahol a stílus és a teljesítmény találkozik

Ebben az évben nem csupán az Acer Aspire V Nitro sorozata újul meg, de az Aspire V 13 is kap némi tuningot. A két sorozat sok paraméterében hasonlít, de persze az eltérések is igen jelentősek, hiszen a két család más-más célra lett kifejlesztve.

upload/articles/5/443/1_500x400.jpg

Egész nap kitart

Az Aspire V 13 a maga 8 órás működési idejével, és a csupán 1,5 kilogrammos súlyával ideális mindazoknak, akik egész nap használni szeretnék a gépet, és mivel csak 19,65 milliméter széles, könnyedén becsúsztatható egy hátizsákba, vagy éppen egy női táskába. Így egyrészt bárhová magunkkal vihetjük, másrészt pedig amiatt sem kell aggódnunk, hogy hamar lemerül az akkumulátor.

Stílusos, de nem a teljesítmény rovására


Az Acer Aspire V 13 hatodik generációs Intel Core processzorral, Intel HD grafikus chippel, és akár 16 GB DDR3L rendszermemóriával gondoskodik arról, hogy minden feladatot gond nélkül és gyorsan el tudjunk végezni a gépen. Az Acer CrystalEye HD webkamerával, valamint a Skype üzleti verziójával akár videokonferenciákat is folytathatunk rajta anélkül, hogy a kép vagy a hang akadozna, kihagyna.

upload/articles/5/443/4_500x400.jpg

A négy USB porttal számos más eszközt csatlakoztathatunk a notebookunkhoz, a tökéletes hangzást pedig két, mozihangzást biztosító hangszórón át élvezhetjük, akár menet közben is. A beépített Precision Touchpaddel (PTP) az Aspire V 13 notebookokon pontosan navigálhatunk, ami teljes mértékben támogatja a Windows 10-et, míg a gyors vezeték nélküli kapcsolat felelőse a Qualcomm 2x2 802.11ac Wi-Fi MU-MIMO technológiával.

upload/articles/5/443/3_500x400.jpg

Két ragyogó színben kapható

Az Acer Aspire V 13 noteszgépek két igazán ragyogó színben kaphatóak – a Steel Black azoknak készült, akik az erőt sugárzó készülékeket kedvelik, és ezt nem csak érezni, de látni is szeretnék, míg a Platinum White a kifinomultabb stílusérzékkel rendelkező felhasználók igényeit szolgálja ki.

Az Acer Aspire V 13 notebookok akár egy egész munkanapon át kitartanak egyetlen feltöltéssel, szinte pehelysúlyúak, így ez az eszköz tényleg hűséges társa lehet bárkinek, akinek fontos a mobilitás, a stílus, de a teljesítmény is.

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!