Acer Aspire TimelineX 4820-as modellek Most 3 év garanciával!!

A nagysikerű TimelineX széria 4820-as modelljei ismét 3 év garanciával kaphatóak üzleteinkben a jelenlegi készlet erejéig!!

Semmi más, csak egy X lehetett az a szimbólum, ami az Acer Timeline sorozat folyamatosságának szellemét képes lenne kifejezni, és kiemelni az új modellek hihetetlen teljesítmény növekedését.

Mert miközben kimondatlanul is az akkumulátor üzemidő az, ami alapvető fontosságú a modern felhasználók számára, az is igaz, hogy teljesítmény nélkül sem képesek élni.
Az Acer TimelineX mindkettőt tartalmazza, megtartva ugyanazt az elegáns, vékony dizájnt, ami segített elcsábítani a piacot egy évvel ezelőtt, és amely meghatározta az innováció mértékét, hogy a végeredményben megfogható különbség jelenjen meg.

A legújabb Intel processzorok, dedikált grafika, HD multimédia, Dolby® Home Theater v3 hang, valamint fejlett csatlakozási képesség több mint 8 órányi akkumulátor üzemidővel kombinálva.
Az alapelv az Acer TimelineX mögött is pontosan ugyanaz: optimalizálni a PC hatékonyságát. Ez azonban többé már nem követeli meg, hogy áldozatokat hozzunk az áramellátás és teljesítmény tekintetében.

 

upload/articles/1/93/1_original.jpg

 

Az akcióban szereplő modellek az alábbi linken találhatóak. Érdemes sietni.:)

Budapesti üzletünkben

Miskolci üzletünkben