Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Aspire Switch 12 S, a dizájn és a technológia egyesítése

2016. január 29.
Aspire Switch 12 S, a dizájn és a technológia egyesítése

A már első ránézésre is szokatlan külsejű Aspire Switch 12 „utódja”, a Switch 12 S 2 az 1-ben notebook most még többet kínál a felhasználóknak, mint elődei. Bár maga a konstrukció nem sokat változott, ha belenézünk a gép belsejébe, ott biztosra ment a gyártó, és szinte mindent belepakolt, ami a repertoárjában szerepel.

upload/articles/5/480/2_500x400.jpg

Technológiák tobzódása

Hogy pontosan mi motiválta a fejlesztőket arra, hogy egyetlen eszközbe ennyi új és hasznos technológiát zsúfoljanak, azt valószínűleg nem fogjuk megfejteni, de tény, hogy az Aspire Switch 12 S-nél menőbb 2 az 1-ben gép nem lesz a piacon, ha végre elérhetővé válik.

A bőség zavarában szinte azt sem tudja az ember, hogy hol kezdje a felsorolást. Talán a 12,5 colos 4K kijelzővel? (Itt meg kell jegyezni, hogy bizonyos modellek csak Full HD felbontást kapnak.) A kijelző védelmét garantáló Gorilla Glass 4-gyel? Netán a hatodik generációs Intel Core M procival, aminek a multitasking sem akadály?

Az Aspire Switch 12 S specifikációját nézve annyi biztos, hogy az Acer mindent megtett annak érdekében, hogy lenyűgözze a vásárlóit.

upload/articles/5/480/3_500x400.jpg

Gyorsabb adatkapcsolat a billentyűzet és a kijelző között

Mivel egy olyan eszközről van szó a Switch 12 S esetében, ahol a billentyűzet leválasztható a kijelzőről, ezért egyáltalán nem mindegy, hogy milyen gyors az adatkapcsolat a két „fél” között. Ennek javítása érdekében az Acer továbbfejlesztette zsanértechnológiáját, ami immár a harmadik generációba lépett, és amit a gyártó Snap Hinge Gold-nak keresztelt el.

Az új technológiának köszönhetően a billentyűzet és a kijelző közötti adatátvitel akár 6 Gbps sebességgel is történhet, így a válaszidő jelentősen lerövidül a két egymástól elválasztott eszköz között.

upload/articles/5/480/1_500x400.jpg

A Thunderbolt 3 a jövő

Érdemes még a Thunderbolt 3-ra is kitérni néhány szó erejéig, hiszen az Aspire Switch 12 S-nél ezt a technológiát használja az Acer. Az Intel által fejlesztett Thunderbolt 3-mal a 40 Gbps-os adatátviteli sebesség is elérhető, és akár két 4K kijelzőt is csatlakoztathatunk a billentyűzethez.

Talán már ez a kis ízelítő is elég volt ahhoz, hogy felkeltse az érdeklődők figyelmét az eszköz iránt, ami várhatóan februárban érkezik meg kontinensünkre.

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!