Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Aspire R11 – Forgasd kedved szerint!

2015. május 08.
Aspire R11 – Forgasd kedved szerint!

Ugyancsak a New York-i sajtótájékoztatón került a közönség elé az Acer Aspire R11, a cég átalakítható notebookjainak legkisebbike. Ez a jelző persze csupán az eszköz méreteire igaz – a 11,6 colos képátlójú kijelzőnek köszönhetően a kompakt gép bárhol kényelmesen elfér, a 360 fokban történő forgathatóság pedig az egyszerű és gördülékeny váltást szolgálja a különféle használati módok között.

upload/articles/4/395/2_500x400.jpg

Forgasd kedvedre!

Az átalakítható notebookok nem számítanak újdonságnak a piacon, ennek ellenére az Aspire R11 egy igazán sokoldalú és könnyen használható eszköz, ami számtalan lehetőséget rejt magában. Az egyedülállóan megtervezett, 360 fokban forgatható zsanérnak köszönhetően szinte gyerekjáték a váltás a notebook és a tablet között, így akár dolgozni szeretnénk a gépen, akár az internetet böngészni, vagy a kedvenc filmünket nézni, az Aspire R11 minden igényünket kielégíti.

A zsanér kettős nyomatékú kialakításának köszönhetően könnyedén kinyithatjuk az eszközt, ami ugyanakkor mégis stabil marad, és nem billeg. Sőt, az Aspire R11 az audiocsatorna kimenetét is automatikusan átállítja nekünk attól függően, hogy melyik módban használjuk éppen a notebookot.

upload/articles/4/395/1_500x400.jpg

Stílus és technológia

A szövetet mintázó borítással ellátott notebook két ízléses színben kerül a piacra – ég kék és felhő fehér kivitelben lesz elérhető a vásárlók számára. A strapabíró Corning Gorilla Glass ennél a modellnél is alap, csakúgy, mint a Zero Air Gap technológia, aminek köszönhetően a kép mindig kristálytiszta, és bármilyen fényviszonyok között tökéletesen élvezhető.

Az Intel Pentium processzorral és Intel HD grafikus lapkával ellátott Aspire R11 akár 8 gigabyte DDR3L rendszermemóriát, és 1 TB-os merevlemezt is kaphat. Az eszköz további jellemzői az Acer Crystal Eye HD webkamera, valamint a legújabb TrueHarmony audiotechnológia a tisztább hangért. És ha nem lenne még elég a különféle paraméterekből, akkor a BluelightShield-et se hagyjuk ki a sorból, ami a kék fény csökkentése révén hozzájárul a felhasználó szemeinek megóvásához.

Érdemes még megemlíteni, hogy csakúgy, mint az Acer egyéb számítástechnikai eszközei esetén, az Aspire R11-hez is jár majd az ingyenes  Windows 10 frissítés!

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!