Aspire 5538 - Minden fénylik, ami arany?

Ebben az esetben ez biztosan igaz! Az új Acer Aspire 5538 diszkrét arany színű fedlapjával, ultra vékony megjelenésével kiváló ajándék egy hölgynek. A külcsín mellett a belsőre sem lehet panasz, a gépet egy második generációs, Vision technológiás AMD processzor hajtja.

Acer Aspire 5538
Acer Aspire 5538

 

Nem könnyű ezt a különleges színt meghatározni. Ha aranynak hívjuk, túl feltűnőnek érzik, pedig nem az. Túl harsánynak, pedig nem az. Túl fényesnek, és ez sem igaz.

Az Acer ezt a színt hivatalosan a pezsgővel azonosítja.

Champagne! Ha a karácsonyfa alá választja, tegyen mellé egy üveg pezsgőt is.

Az 5538-as tökéletes kiszolgálója a teljesítménynek és az eleganciának. Karcsúra, kecsesre tervezték. Nincs 2 kilogramm súlya és nincs 1 coll a vastagsága, ezek lettek a jellemző méretei.

HD kijelzője tökéletesen jeleníti meg a legújabb filmeket., 16:9-es képaránya valódi moziélményt nyújt. Valósághű képek, intenzív színek, mindez kimagasló kontrasztarány mellett nyújtja az igazi film, vagy játék élményt.

A Dolby Sound Room technológia második generációja felel a hangért, a tökéletes zajokért. A gép HDMI csatlakozója megoldja a képek, játékok, vagy filmek TV-n való megjelenítést - egy kábel keresztül a legjobb minőségű hang és kép jellel.

 

Gondolja át, és böngészen az 5538-as laptopok között.

Szerző: AcerShop