Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Amerikában már kapható: az új érintőképernyős Acer Chromebase

2015. július 08.
Amerikában már kapható: az új érintőképernyős Acer Chromebase

Hogy nálunk mikor lehet majd kapni, vagy hogy lehet-e egyáltalán? Hogy lenne-e rá kereslet? Hogy nem túl drága-e a mi pénztárcánknak? Ezeket a kérdéseket egyelőre átugorjuk, hiszen mind-mind a jövő zenéje, viszont ami biztos, hogy Amerikába már júliusban megérkezik a új érintőképernyős Acer Chromebase.

Ezt tudja az új Chromebase

Egy számítástechnikai eszköznél mindig sokat nyom a latban, hogy milyen műszaki paramétereket kínál a jövendő tulajdonosnak. Az új all-in-one Chromebase asztali számítógép igazán gigantikus 21,5 colos, 1080 pixel felbontású Full HD kijelzővel bír, a sebességről és a nagy munkabírásáról pedig az NVIDIA Tegra K1 négymagos processzora gondoskodik. Ami még megkönnyíti az életünket, az a 178 fokos betekintési szög, valamint a 15-től 75 fokig dönthető talapzat, és persze a 10 pontos érintőképernyő.

upload/articles/5/412/1_500x400.jpg

Helyet spórol

Az új Chromebase-t különösen azok fogják szeretni, akik egy nagy teljesítményű, Google Chrome operációs rendszerrel telepített gépre vágynak, élvezni szeretnék a az automatikus biztonsági frissítések minden előnyét, valamint az egyszerűséget, viszont nincsenek túl jól eleresztve hellyel. Kicsi a lakás? Zsebkendőnyi az iroda? Egy recepción kellene elhelyezni az eszközt? A Chromebase-zel ez nem lesz akadály, hiszen úgy alakították ki, hogy a legszűkösebb helyen is elférjen.

Egyszerű, gyors és biztonságos

Az Acer nem kevesebbet ígér, mint azt, hogy az új Chromebase 10 másodperc – nem, ez nem elírás! – alatt bootol be, és alvó módból is villámgyorsan tér magához. Hogy ne legyen gond a fájlok tárolása, két évig ingyenes, 100 gigabyte Google Drive tárhely is jár a géphez, és előtelepített alkalmazások mellett pedig további 30.000-ből válogathatunk a Chrome Web Store-ban.

Az adattitkosításnak és a többrétegű védelemnek köszönhetően a Chromebase-zel biztonságban érezhetjük magunkat az internetes fenyegetésekkel, a vírusokkal, és a rosszindulatú programokkal szemben is.

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!