Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

AcerEXTEND – Egy alkalmazás, ami összeköt

2015. április 07.
AcerEXTEND – Egy alkalmazás, ami összeköt

Amikor az ember megáll egy pillanatra, és visszagondol az okostelefonok, és az azokhoz kapcsolódó alkalmazások előtti időkre, akkor szinte már elképzelni sem tudja, hogyan is működött az élet ezek nélkül a kütyük és szoftverek nélkül.

Talán sokan emlékeztek még rá, hogy akár csak évekkel ezelőtt is mekkora fejtörést okozott egy nagyobb fájl cseréje, a közös munka megszervezéséről már nem is beszélve. Szerencsére mára a technika rohamléptékben fejlődik, és a különféle gyártók és fejlesztők folyamatosan azon dolgoznak, hogy megkönnyítsék a mindennapjainkat.

Ezért és így született meg az AcerEXTEND

Az AcerEXTEND applikációval egyetlen mozdulattal vihetünk át tartalmakat az okostelefonunkról a számítógépünkre és fordítva – a laptopon elvégzett munka pillanatok alatt a mobilunkon landolhat.

Ehhez csupán egy androidos okostelefonra – mondjuk a Liquid Jade sorozat egyik mutatós darabjára –, valamint egy Windows 8-cal telepített notebookra van szükségünk, mint például az érintőképernyős Acer Aspire V5 netbook, és máris kezdődhet a „mutatvány”.

Különösen azok számára lehet hasznos ez a funkció, akik a munkájuk miatt sokat utaznak, prezentációkat tartanak, egyik cégtől a másikig rohannak, és közben minden rendelkezésükre álló időt szeretnének kihasználni. Te is közéjük tartozol? Akkor az AcerEXTEND-et neked találták ki!

Tucatnyi előnyt kínál

Képzeld el azt a helyzetet, hogy két tárgyalás között vagy éppen, és beülsz egy feketére az egyik menő kávézóba, ahol meg kell írnod az előző megbeszélésen született emlékeztetőt, csakhogy a feljegyzéseid a mobilodon vannak. Probléma? Egy szál se!

A telefonod kijelzőjét egyetlen mozdulattal a laptopodra varázsolhatod, és máris belevetheted magad a munkába. Sőt, miközben dolgozol, a notebookod képernyőjén szimultán nézheted a mobilodra érkező üzeneteket, és az ott tárolt egyéb fájlok között is kedvedre böngészhetsz. Ráadásul az alkalmazás segítségével bármikor könnyedén megoszthatod az ötleteidet a partnereiddel, amit a „drag and drop” – fogd és dobd – funkció tesz lehetővé.

Komolyan hangzik? Az AcerEXTEND a kikapcsolódásra vágyókra is gondolt, hiszen akár a kedvenc játékodat is „átdobhatod” a számítógépedre, így munka után egy kis lazításra is lehetőséged lesz.

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!