Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Acer Veriton L sorozat: sziklaszilárd teljesítmény helytakarékos kivitelben

2012. július 19.
Még sokoldalúbb és hatékonyabb az Ergo-Stand jóvoltából

Az úttörő Veriton L sorozat asztali PC-i hűen képviselik azt, ahogyan az Acer lenyűgöző hatékonysággal követi a változó piaci igényeket, valamint széleskörű technológiai szakértelmét is. Az eredmény egy olyan asztali PC megoldás, amely leszámol a redundáns komponensekkel és perifériákkal annak érdekében, hogy csökkentse a kezdeti befektetés mértékét és szenzációs hatékonyságot, jobb kezelhetőséget és még jobb értéket nyújtson pénzéért egy modern üzleti környezetben.

 

Méreteit tekintve ez a kompakt Veriton L sorozat úgy készült, hogy kezelhetősége, megbízhatósága és biztonsága még jobb legyen helytakarékos kivitelben, ami csupán 3 literes (fizikai térfogat). Kiegészítő Ergo-Stand párjával, a Veriton L szó szerint több helyet biztosít, hogy az Ön üzlete növekedhessen.

Valójában az Acer Ergo-Stand bármelyik 3 literes Acer PC-hez illeszthető egy sor különböző méretű Acer monitorral együtt, hogy így egy áramvonalas all-in-one asztali rendszert alkossanak, rendezett, hatékony munkahelyet teremtve. Az Acer Ergo-Stand maximalizálja az íróasztala helykihasználását és rendezettségét. Kiválóan egészíti ki az Acer Veriton L sorozat asztali PC-k minimalista dizájnját, miközben meg is védi őket a portól és a karcolásoktól. Elég sokoldalú ahhoz, hogy akár egy 5kg-os (24” szélesképernyős) monitort is elbírjon, így az Ergo-Stand helyet szabadít fel az Ön íróasztalán és segít elkerülni a kábelek összetekeredését egy szépen rendezett munkaterület érdekében.

 

Miközben rendes és hatékony munkakörnyezetet teremt, az Ergo-Stand a munkaállomás ergonómiáját is növeli. Az Ergo-Stand jóvoltából Ön finoman beállíthatja a monitor pozícióját is: magasság, dőlésszög, elforgatás és láthatósági szög, így a lehető legjobb nézői élményben lesz része. A kijelző 45°-ban jobbra és balra forgatható el, illetve függőlegesen 0°-90°-ig dönthető. Az Acer Ergo-Stand karcsú dizájnja és sima illeszkedése optimális felhasználást, láthatósági szöget és kényelmet biztosít, így Ön a lehető legnagyobb hatékonysággal dolgozhat.

Az Acer Veriton L sorozat két modellel jelenik meg: Veriton L6 és Veriton L4, mindkettő sziklaszilárd teljesítményt, hatékony kezelhetőséget és biztonságot kínál.

A maximális termelékenységet a legújabb 3. generációs Intel® Core processzor, az Intel® HD grafika, az akár tíz USB csatlakozó (6x USB 2.0 és 4x USB 3.0) garantálja a gyorsabb és könnyebb adatelérés érdekében, valamint három digitális videó kimenet, mely három független kijelző használatát is támogatja a beépített display portok és egy DVI csatlakozó révén.

Válaszul a jobb kezelhetőség és fokozott rugalmasság iránti egyre nagyobb keresletre valódi irodai környezetben, a Veriton L sorozat olyan előtelepített első osztályú menedzsment alkalmazásokkal van ellátva, mint az Intel vPro technológia AMT 8.0, TPM 1.2, Acer ProShield Security és a Veriton ControlCenter. Az Intel vPro with Active Management technológia (AMT) 8.0 lehetővé teszi a házon belüli vagy kiszervezett IT számára, hogy könnyedén kezelje a szervezeten belüli hardver és szoftver elemeket, míg a ProShield kulcsfontosságú biztonsági és menedzsment funkciókat von össze egy egyesített felhasználói felületen. A Veriton ControlCenter kritikus funkciókat és hasznos segédprogramokat biztosít egy gyorsan és könnyen elérhető panelre, mely rengeteg információt nyújt egy könnyen kezelhető vezérlő felületen keresztül.

 

Ez az igazán helytakarékos asztali PC garantálja az alacsony zajszintet, hozzájárulva a termelékenyebb munkakörnyezethez, továbbá asztali és munkaterületet szabadít fel. Ugyanakkor a 100% szilárd kondenzátoros kivitel biztosítja azt a stabilitást, megbízhatóságot és hosszú élettartamot, mely elengedhetetlen a high-end processzorok és egyéb komponensek energia igénye miatt, melyek a modern, teljesítmény-igényes alkalmazásokat futtatják.

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!