Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Acer Veriton, egy asztali gép profiknak

2016. július 15.
Acer Veriton, egy asztali gép profiknak

Nemrégen arról adtunk hírt, hogy az Acer a digitális tartalomszolgáltatás területére is belép, és a kijelzőktől a szoftverekig minden egyes elemet biztosít a szolgáltatáshoz. Így profi asztali gépeket is, mint amilyen a Veriton.

Veriton, a valóban profi felhasználóknak

Az Acer Veriton egy olyan asztali gép család, amit kifejezetten professzionális és üzleti használatra fejlesztett a tajvani gyártó. Tulajdonképpen mindenkire gondoltak ezzel a termékkel, hiszen a Veriton modellek számtalan konfigurációban és méretben kaphatóak, így mindenki megtalálhatja köztük azt, ami a leginkább megfelel az igényeinek.

upload/articles/6/536/1_500x400.jpg

A modellek között találunk mikrotornyokat, illetve kicsi és ultrakicsi házakat is. A „G”-vel (green, azaz zöld) jelölt Veritonok érdekessége, hogy megfelelnek valamilyen nemzetközi előírásnak az alacsony energiafelhasználás szempontjából, vagyis aki valóban környezettudatos, ilyen eszközt választ.

Nettopok: kicsik és energiatakarékosak

A nettop kategóriát hazánkban nemigen ismerik, és nem is használják a kifejezést, pedig külföldön igen széles belőlük a választék. A nettopok nem mások, mint olyan miniatűr asztali gépek, amik árban is igen kedvezőek, kicsi az energiaigényük, és amik a legalapvetőbb műveletekre használhatóak, mint a netezés, vagy például a felhőalapú applikációk használata.

upload/articles/6/536/3_500x400.jpg

Ebbe a csoportba tartozik az Aspire Revo mellett egy Veriton modell is, ami 20x20 centis, és mindössze 3,5 centiméter magas, és elsősorban olyan cégek számára ajánlott, amik nem igényelnek nagy erőforrást a számítógépek terén. Maga az eszköz elég érdekes koncepció, különösen ha azt vesszük, hogy mekkora dobozba szorították bele az alkatrészeket.

Veriton asztali gépek, helytakarékosak és erősek

Az asztali gépek esetén a legtöbben saját maguk állítják össze a szükséges konfigurációt, ami érthető is, hiszen így az kerül a házba, amit a felhasználó szeretne.

A Veriton asztali gépek esetén a lényeg éppen a méret, ugyanis egy kompakt házba kerülnek az alkatrészek. A Veriton X esetén például a ház mindössze 10 literes, és mégsem kell kompromisszumokat kötni a teljesítményt illetően.

upload/articles/6/536/2_500x400.jpg

Nálunk sem a nettopok, sem a kompakt asztali gépek nem terjedtek el igazán, de mint érdekességről megéri néha hírt adni róluk.

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!