Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Acer Travelmate 8481 – A tökéletes fegyver

2011. augusztus 04.
Profinak érzi magát? Sokat utazik? Egy könnyű, ám erős notebookra van szüksége? Hosszú üzemidőt várna el notebookjától? A megoldást mi adjuk!

Az Acer fejlesztőgárdája egy nagyon ütőképes megoldást alkotott a TravelMate 8481 személyében.  A tökéletes megoldásra törekvők igényeit figyelembe véve megalkották ezt a páratlan masinát. Egy személyben ötvözi a nagy teljesítményt, a vékony, de célratörő dizájnt, valamit a hosszú üzemidőt is.

upload/articles/2/164/2_500x400.jpg

A számítási teljesítményért az a második generációs Intel® Core™ processzorok felelnek, melyek a Sandy Bridge platformra épülnek.Amellett, hogy megfelelő teljesítményt nyújtanak bármely feladat hatékony elvégzéséhez, az energiafelhasználásuk alacsony marad korábbi társaikhoz képest.

A video megjelenítésért elsősorban a processzorba integrált Intel® HD Graphics 3000 vezérlők felelnek, melynek multimédiás képességei szinte minden igényt képesek kielégíteni. Amennyiben ennél nagyobb igénybevételnek kellene megfelelni, akkor az  NVIDIA® dedikált grafikuskártyái állhatnak a rendelkezésünkre, melynek működéséért, és a jobb energiafelhasználás lehetőségéért  az NVIDIA® Optimus™ technológia a felelős. Ez a megoldás automatikusan kapcsol az integrált, és a dedikált megjelenítő egységek között, azok várható igénybevétele, terheltsége szerint. Az Intel® Wireless Display technológiának köszönhetően képes megosztani prezentációkat  vagy videókat HD kijelzőkön vagy TV készülékeken egy egyszerűen felállítható, vezetéknélküli kapcsolaton keresztül. A sima HD videó lejátszás és a kivételesen tiszta kép és hang bármilyen prezentációt igen hatásossá varázsol. Továbbá az NVIDIA GPU-k multi-monitor támogatása egy következő szintre emeli a hatékonyságot, könnyebb többfeladatú munkavégzést téve lehetővé.

Az adataink tárolására  hagyományos (250, 320 GB S-ATA HDD), és Solid State Drive(64, 120 GB mSata) megoldások sietnek a segítségünkre, melyekből ízlés, és felhasználás szempontjából egyaránt válogathatunk. Emellett megtalálható a beépített eszközök között a már jól ismert multi-in-1 kártyaolvasó is, mely a leggyakrabban használt média formátumokat támogatja. a gép belső memóriája akár 8GB-ig bővíthető (DDR3), mellyel bármilyen feladatra bátran vállalkozhatunk.

A teljesítmény mellett a sokáig kitartó akkumulátor egy másik, igen keresett tulajdonság. A TravelMate 8481 akár 9 órányi akkumulátor üzemidőt kínál, így nem fogja Önt cserbenhagyni, amikor épp valami fontos dolog közepén van. Ezen felül az Acer PowerSmart hosszú életciklusú akkumulátor, háromszor hosszabb akkumulátor életciklust (300 helyett 1000 ciklus) biztosít, továbbá 80%-kos kapacitását még 1000 ciklus után is képes megtartani. Az akkumulátor így tovább tart, csökkentve a csere szükségességét.

upload/articles/2/164/3_500x400.jpg


A TravelMate 8481 egy 35,6 cm (14.0 inch) Acer ComfyView LCD LED hátsó-megvilágítású kijelzővel rendelkezik, HD (1366x768) felbontással és 16:9 méretaránnyal, mely tiszta látványt kínál a legapróbb részletekig. Az ultra-vékony – csupán 2,2 cm (0,87 coll) a legmagasabb pontján – dizájn és az ultra-könnyű, 1,5 kg (3,306 lbs.) súly a 4 cellás akkumulátorral egy különlegesen jól hordozható rendszert eredményez. 

A hálózatokkal való kommunikációért a már eddig is jól bevált harcostársak, az Acer InviLink™ Nplify™ 802.11b/g/n Wi-Fi, illetve  a nagysebességű Gigabit Ethernet csatlakozó felel, melyek révén Ön bárhol, bármikor hozzáférhet a kritikus üzleti információkhoz vagy kommunikálhat üzleti partnereivel.

Az Acer gondolt azokra is, akik csak pillanatokra szeretnék igénybe venni gépüket, pusztán egy-egy adat feljegyzéséhez, illetve megtekintéséhez, mint egy modern határidőnaplóként használva azt. Az ő kedvükért fejlesztette az InstantView elnevezésű alkalmazást,  ami egy Linux alapú könnyített operációs rendszer, mely rendkívül gyorsan betöltődik. Csupán 8 másodperc alatt elindul és máris képes indítani a Naptár, Dokumentumok, Email, Névjegyalbum funkciókat szinte azonnal, így Ön gyorsan áttekintheti a szükséges információkat és növelheti az üzlet hatékonyságát. 

Egy ilyen kategóriájú gépen már elmaradhatatlan az USB 3.0-ás csatlakozás, melyen keresztül ultra gyors adatátvitelre lehetünk képesek, természetesen a szabványt támogató eszközökkel, és nem kell kivárni a hosszú másolási időket, mely az elődöknél akár tízszer hosszabb ideig is tarthattak.
Mindezek tetejében, ez a laptop rendelkezik a Power-Off USB Charging (USB töltés kikapcsolt állapotban) technológiával, ami lehetővé teszi, hogy Ön tölthesse okostelefonját vagy más USB-s eszközét anélkül, hogy be kellene kapcsolnia a számítógépet. Így, hogy a laptop lesz a töltőállomása, még kevesebb holmival utazhat, mivel többé már nem lesz szüksége a különböző hálózati töltőkre. Vagy ha vészhelyzetbe kerül, és lemerül a telefonja, viszont nincsen hálózati csatlakozó  a közelben, akár életmentő megoldás is lehet.

A merevlemezen tárolt adataink védelmében az elvárásokat is túlteljesíti  a TravelMate 8481, és a fejlesztések eredménye képpen egy olyan rugalmas borítással rendelkezik, melynek magnézium-alumínium tokja egyenletesen osztja el a rá ható külső erőket, így képes ellenállni extrém nyomásnak is. A fémötvözet zsanérban megerősített tekercs van, hogy erősebben tartson, míg az Autolock tulajdonság segít abban, hogy a notebook fedele szorosan zárva legyen az LCD védelme érdekében.

A következő generációs DASP (Disk Anti-Shock Protection) a merevlemez teljes körű felfüggesztéséről gondoskodik egy Mg-Al házban, hogy megőrizze az adatok fizikai integritását. Továbbá a HDD lazán szerelt, ami további kipárnázást jelent. Az eredmény egy jelentős javulás a HDD hibák elkerülése és a magasabb MTBF (Mean Time Between Failure – Meghibásodások között eltelt idő) terén.

Annak érdekében, hogy a rendszer hűtése a nagyobb teljesítmény mellett is biztosított legyen, a TravelMate 8481 fel van szerelve az innovatív Acer DustDefender technológiával, mely arra szolgál, hogy megakadályozza a por megülepedését a rendszerben. Egy, a hűtőventillátorhoz csatlakozó intelligens visszafordító szerkezet fújja ki a port.

Az Acer BioProtection ujjlenyomat megoldás, mely rendszer-betöltés előtti azonosításra is képes, megóvja a rendszert a jogosulatlan hozzáféréstől úgy, hogy felismeri az Ön egyedi ujjlenyomatát.

upload/articles/2/164/1_500x400.jpg


A TravelMate 8481 gondos tervezés eredménye, mely során a legapróbb részletek is kiemelt figyelmet kaptak. A következő generációs Acer FineTouch billentyűzet extra-kényelmes gépelési élményt nyújt a jobb termelékenység érdekében. A túlméretezett érintőmező pontosabb vezérlést biztosít és a következő generációs multi-touch több funkció elérését teszi lehetővé anélkül, hogy a billentyűzethez kellene nyúlnunk. A még érzékenyebb érintőmező gombok mellett precízebb vezérlést is kínál. A termelékenységet segítő gyorsgombok úgy készültek, hogy az olyan gyakran használt funkciók, mint a mikrofon némítás, biztonsági másolat készítése, az InstantView hatékonya elérhetőek legyenek, továbbá egy programozható gomb is rendelkezésre áll.

A lehető legnagyobb megbízhatóság és a TCO csökkentése érdekében az Acer professzionális notebookok számos megbízhatósági teszten mennek keresztül és megfelelnek az iparág legszigorúbb követelményeinek is. Mindezek tetejében Energy Star® 5.0 és EPEAT® Silver minősítéssel is rendelkeznek, ami garantálja az energiatakarékosságot és a hosszabb akkumulátor élettartamot is.

Minden Acer notebookra egy év szervizgarancia (International travellers warranty - ITW) vonatkozik, ami meghosszabbítható 3 évre az Acer Advantage szolgáltatás igénybevételével, ami a notebook véletlen sérülésére is kiterjed.

Az Acer Travelmate 8481 már megrendelhető webshopunkban.

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!