Félúton a netbook és a notebook közt- Acer Timeline 3810T

Az Acer Timeline sorozata a drágább gépek vékony formát kívánja egyesíteni a megfizethető árú modellek energiatakarékos processzoraival. Az Acer 13 colos modelljének legvonzóbb tulajdonsága hosszú akkumulátoros üzemideje…

Az Acer legújabb Timeline sorozatú gépei ideértve mostani tesztalanyunkat a 13.3 colos Timeline 3810T modellt a vékony és esztétikus külsőt illetve fizikai kialakítást egyesítik az alacsony fogyasztású és költség hatékony processzorokkal. Ezeknek köszönhetően a 3810T-is vékony, hosszú üzemidővel rendelkezik, de mégis kedvező áron juthatunk hozzá.

Az Acer új 13.3 colos notebookja mindössze 1.63 kg súlyú egy hat cellás akkumulátorral és habár legvékonyabb pontján valóban kevesebb mint 1 inch, valójában 28.9 mm vastag, ám ez még így is meglehetősen karcsú formát jelent. A noetszgépet alapvetően a sötétszürke és fekete színárnyalatok uralják. Ennek megfelelően a fedél illetve a belső jelentős része egyforma sötétszürke borítást kapott. A fedél a cég Gemstone modelljeitől eltérően aránylag szögletes, és mindössze az középen elhelyezkedő ezüstös Acer logó díszíti, azonban nagyon vékony így a megszokottól, némileg hajlékonyabb is.

A cikk folytatása az ItExtreme.hu-n