Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Acer tabletek iskolakezdéshez

2015. augusztus 31.
Acer tabletek iskolakezdéshez

Mostanában egyre több olyan hír jut el hozzánk a világ különböző országaiból, hogy az állam általános iskolásokat támogat úgy, hogy ingyen tabletet biztosít a számukra. Hogy nálunk mikor lesz ilyen? Egyelőre úgy tűnik, hogy nem egyhamar, egy táblagép azonban meglehetősen hasznos a tudásszomjas lurkók számára, ráadásul még játszhatnak is rajta kikapcsolódásképpen.

Acer Iconia One 7, a gazdaságos

Ha az ár is fontos a tablet vásárlásakor, akkor az Iconia One 7 remek választás lehet, különösen most, amikor a szeptember 6-ig tartó akciónk keretében további kedvezmény is jár rá. Ez a nagyszerű 7 colos kis készülék az IPS technológiának köszönhetően kitűnő betekintési szöget enged minden irányból, ráadásul a kijelzője ujjlenyomatbiztos, így kevésbé látszanak meg rajta a szennyeződések. Az Android Lollipop 5.1 operációs rendszernek, és az előre integrált alkalmazásoknak – mint például a Facebook, a Picasa vagy a Messenger – köszönhetően a tulajdonosa biztosan élvez minden egyes percet a használat során.

upload/articles/5/433/3_500x400.jpg

Acer Iconia One 8, a nagy testvér

Ha kicsivel méretesebb kijelzőre vágyunk, és nagyobb felbontású hátlapi kamerát szeretnénk, akkor mindenképpen érdemes az Iconia One 8-at számításba venni. A 8 colos IPS HD kijelző ragyogó színeket biztosít, és igazán remek és precíz érintési élményt nyújt, amin mind az írás, mind pedig a programok vezérlése gyors és tökéletes. Az Iconia One 7-hez hasonlóan ez a készülék is Android Lollipop 5.1 operációs rendszert és előre telepített alkalmazásokat kapott a jó kezelhetőség érdekében.

upload/articles/5/433/2_500x400.jpg

Acer Iconia W1

Az Android után jöjjön egy olyan tablet, ami Windows operációs rendszert kapott, mégpedig a 8.1-es verziót. Az Iconia W1 tablet szintén 8 colos IPS HD kijelzővel ellátott táblagép nem csak a munkához vagy a tanuláshoz kitűnő eszköz, de a szórakozáshoz is. A géphez ráadásul még Office 365 is jár.

upload/articles/5/433/1_500x400.jpg

Az Acer Shop természetesen még számos további tabletet is kínál a vásárlók számára, amik között mindenki találhat a tevékenységéhez és a céljaihoz megfelelő modellt.

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!