Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Acer Switch Alpha 12, a hűvös elegancia

2016. május 03.
Acer Switch Alpha 12, a hűvös elegancia

Az Acernek jó néhány 2 az 1-ben laptopja volt már eddig is, de a Switch Alpha 12 egy külön kategóriát képvisel, nincs ugyanis benne ventilátor. Hogy akkor mégis miért nem melegszik túl? Nos, erről az Acer LiquidLoop technológia gondoskodik, aminek köszönhetően az eszköz nem csak hogy hűvös marad, de hihetetlenül halk is.

Az Acer Switch Alpha 12-őt a tajvani gyártó a New Yorkban megtartott next@acer konferencián mutatta be.

upload/articles/6/515/1_500x400.jpg

A LiquidLoop-nak köszönhetően a Switch Alpha 12 meglepően halk

Rengeteg újdonsággal kezdhetnénk a Switch Alpha 12 bemutatását, de a legizgalmasabb talán az új hűtési technológia, vagyis a LiquidLoop, aminek köszönhetően az eszköz hihetetlenül halk ventilátor nélkül is, ráadásul a stabil hőmérséklet mellett az eszköz működése is hatékony, és egyenletes teljesítményt nyújt.

Ennek köszönhetően a laptop minden olyan környezetben remekül megállja a helyét, ahol a csendes működés elvárás, mint például egy meeting, a könyvtár, vagy éppen egy olyan iroda, ahol nem egyedül dolgozunk.

upload/articles/6/515/2_500x400.jpg

Alakíthatjuk kedvünkre

Az Acer Switch Alpha 12 kapott egy sokoldalú, U-alakú kitámasztót, valamint egy lecsatolható billentyűzetet, hogy a kedvünk szerint alakíthassuk, vagyis mindig az adott célnak megfelelő állásba állíthassuk. A kitámasztót ezenkívül csúszásgátlóval is ellátták, hogy függőlegesen tartsa az eszközt, miközben írunk rá az Acer Active Pen-nel, vagy az érintőképernyőt használjuk.

A kijelzőt 165 fokban forgathatjuk el, így szinte bárhol dolgozhatunk az eszközön – letehetjük az asztalra, vagy az ölünkbe, ahogy tetszik, a billentyűzet pedig hátulról megvilágítható, így a félhomály sem jelenthet gondot.

upload/articles/6/515/3_500x400.jpg

Vékony és erős is

A Switch Alpha 12 többi paraméterére sem lehet panaszuk a leendő felhasználóknak. A hatodik generációs Intel Core processzorok, a 2160x1440 pixel felbontású IPS kijelző, valamint a Windows 10 operációs rendszer a garancia a kiváló teljesítményre.

Az Acer Switch Alpha 12 2 az 1-ben notebook nem csak otthoni és iskolai, hanem üzleti célokra is kiválóan alkalmas, mert nem csak erős, hanem elegáns is.

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!