Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!
Acer Switch 7 Black Edition
2017. október 20.

Acer Switch 7 Black Edition

Szerző: Acershop
1 perc
Egy izmos 2 az 1-ben készülék, a világon elsőként ventilátor nélkül!

Az úttörő Acer Switch 7 Black Edition a világ első ventilátor nélküli, innovatív Dual Liquid Loop technológiát hordozó 2 az 1-ben notebookja, mely vígan szembeszáll a komolyabb grafikus kihívásokkal is. Ezt alátámasztja a legújabb, 8. generációs Intel Core i7 processzor, valamint az NVIDIA GeForce MX150 grafikus vezérlő, így komolyabb igénybevétel esetén sem fog megtorpanni, legyen szó komolyabb feladatvégzésről, kreatív munkáról, vagy épp tartalom streamelésről. Az készülék mobilitásra lett tervezve, melynek súlya mindössze 1.15 kg. A kecses külsőhöz elegáns alumínium tokozás társul.

 

upload/articles/7/607/1_500x400.jpg

A Switch 7 Black Edition-nél alkalmazták először az Acer AutoStand-et, amely egy egyedi, szabadalmaztatott támaszték és akár egykezes használat esetén is remekül használható több funkcióval.

Nagy, 13.5 colos IPS kijelzője 2256x1504 képpontos felbontásra képes. Remek, éles, színtelt képmegjelenítést produkál, széles látószögű betekintéssel, továbbá fel lett szerelve egy, a Wacom EMR által szállított stylus-szal, amely nyomásérzékeny, és rendkívül precíz munkavégzésre képes.

 

upload/articles/7/607/2_500x400.jpg

A Switch 7 támogatja a Windows Hello-t, a fejlett, optikai ujjlenyomat-olvasó szenzor POA-képes. Ez azt jelenti, hogy egyetlen ujjlenyomat érzékelés elég ahhoz, hogy belépjünk aktuális Windows accountunkba.

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!