Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Az Acer bejelentette az új S5200 3D Ready videó-projektort

2010. február 08.
Élvezze az iskolát 3D-s tanórákkal

A 3D-s látvány korszaka megkezdődött. A harmadik dimenzió forradalmasítja a nézői élményt azáltal, hogy bevezeti a mélység érzését, így gyakorlatilag beledobva a nézőt az akció kellős közepébe a még teljesebb élmény elérése érdekében. Az új DLP 3D Ready Acer S5200 videó-projektor látványos 3D-s videókkal és képekkel jeleníti meg a tananyagot, ami kétség nélkül meg fogja babonázni a diákokat.

A háromdimenziós élményt a DLP 3D Ready technológia teszi lehetővé, mely azáltal, hogy magas (120 Hz) frissítési rátával működik, képes átváltoztatni a szoba sík falát egy 3D-s képernyővé egy kompatibilis grafikus kártyával felszerelt PC és speciális 3D szemüveg segítségével. Ezáltal az egyszerű megoldás által megnyitott lehetőségek tárházának csak a képzeletünk szabhat határt: felfedezhetjük az emberi test lenyűgöző anatómiáját vagy az univerzumot akár 3D-s részletezettséggel; meglátogathatunk híres régészeti helyszíneket, mintha magunk is ott lennénk a helyszínen...

upload/articles/1/36/1_500x400.jpg

Hogyan működik? Ahhoz, hogy a 2D-s képeket 3D-ben legyen képes értelmezni, az emberi agyat be kell csapni: az egyes szemeknek egy kicsit különböző képet kell látniuk, amit majd a látókéreg egynek fog értelmezni. A DLP technológia annyira gyors, hogy gyakorlatilag képes egyszerre két képet alkotni a képernyőn ugyanazon idő alatt. Ezután a 3D szemüveg hozza össze a két képet, hogy a végeredmény egy lenyűgöző 3D-s effektus legyen.

Az ún. Ultra-Short Throw (ultra-rövid vetítési) képességével ez a projektor még akkor is rendkívül tiszta képeket képes vetíteni, amikor a vetítési felület nagyon közel van az eszközhöz. Akár csupán egy méterről is éles és pontos képek jelennek meg akár 205 cm (81”) átmérőben is. Ennek a tulajdonságának köszönhetően elkerülhető, hogy a projektor az előadó szemébe vetítsen, illetve, hogy árnyékok jelenjenek meg a vetítési felületen az előadás közben. Mindezek eredményeképpen az S5200 nagyobb rugalmasságot és maximális nézői kényelmet kínál, ezáltal ideális eszköz mind oktatási, mind professzionális vetítési igények esetén.

Az Acer S5200 teljesen megfelel a Crestron Network Systemnek, ami egy olyan megoldás, mely a projektor helyi hálózaton keresztüli teljes vezérlését teszi lehetővé, beleértve a monitoringot, távoli ki- és bekapcsolást, távoli kivetítés-vezérlést, forrás-kiválasztást és egyszerre több kivetítő kezelését.

A képek minőségét csúcs-technológiák biztosítják, melyek színpontosságért és az élességért felelősek. Az S5200 olyan képeket jelenít meg, melyekben az árnyékolás még természetesebb és kiegyensúlyozottabb, így érve el az igazán élethű megjelenést, köszönhetően az Acer ColorBoost II+ technológiának, melynek alapja az optimalizált 6-szegmenses színtárcsa, egy erős képalkotó processzor és egy fejlett lámpa hullámformátum, melyek együttesen drámaian növelik a színteljesítményt. A szín fényerő minőségéért és a kivetített tartalomhoz való igazításáért az Acer eView Management felelős.

Az idő elteltével számos projektor esetében tapasztalható a színek gyengülése, ami miatt a kivetített képek sárgás vagy zöldes árnyalatot kaphatnak. Most az Acer projektorok a ColorSafe és DLP® technológiák előnyeit kihasználva garantálják, hogy a képek integritása még hosszú használat után sem sérül, így gyakorlatilag a színgyengülési tünetre teljen immunisak.

Egy HDMI™ csatlakozó biztosít sima kapcsolatot a legújabb digitális források felé, biztosítva ezzel a kivételes HD látványt. A fejlett lámpa technológia révén, mely akár 3000 ANSI lumenes fényerővel, 2500:1 kontrasztaránnyal és alap XGA felbontással rendelkezik, a képek fényereje, tisztasága és színei egy új szintre emelkednek.

A csodálatos látványt szenzációs felszerelési változatosság egészíti ki. Az innovatív Blackboard (iskolai tábla) üzemmódnak köszönhetően, mely lehetővé teszi a tiszta kivetítést még színes felületeken is, az S5200-nek nincsen szüksége külön vetővászonra. A 40°-os trapézkorrekció helyrehozza a függőleges eltéréseket, így a hallgatóság mindig tökéletes négyszögletes képet lát, függetlenül attól, hogy a projektor hol van elhelyezve, és végül a felhasználók könnyedén ki tudják cserélni a lámpa modult még akkor is, ha a projektor a mennyezetre van szerelve, az Acer Top-loading Lamp tervezésnek köszönhetően.

Az akár 4000 órányi lámpa élettartam nem csupán a lámpa csere költségét csökkenti, hanem hosszan tartó, megbízható projektor használatot is jelent. A megnövelt élettartam és a konzisztens képminőség csökkentik a teljes tulajdonlási költséget és így jelentős megtakarítást eredményez. További megtakarítást biztosít az innovatív DLP chip, mely szűrő nélküli tervezése révén csökkenti a karbantartási és működtetési költségeket.
Ezen felül az S5200 rendelkezik az Acer EcoProjection technológiával is, mely egy olyan környezetbarát menedzsment megoldás, mely segítségével az alvó üzemmódban mért fogyasztás 80%-kal csökken.  A projektor automatikusan gazdaságos (ECO) üzemmódba vált át, amennyiben 5 percen keresztül nem érkezik bemeneti jel, így akár 20% további áram megtakarítás érhető el, valamint az eszköz automatikusan kikapcsol, ha egy maghatározott idő után sem kap semmilyen bemeneti jelet. Az Acer EcoProjection csomag részeként, az Acer ePower Management az az eszköz, mely segítségével, különböző egyedi energiagazdálkodási beállításokat hozhatunk létre.

A még könnyebb használat érdekében az Acer projectorok rendelkeznek az Empowering technológiával is, mely egy olyan eszköz-csomag, amelynek segítségével sokkal egyszerűbbek az alap-, nézői- és időzítési beállítások, így Ön még termelékenyebb lehet és a megfelelő üzenet már első alkalommal átmegy.

Az Acer S5200 videó-projektorok esetében 5 év garancia vonatkozik a DLP chipre és 1 év garancia a lámpára, üzemóra korlátozás nélkül.

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!