Az Acer S243HL megnyerte az iF Termék Dizájn Díjat

A dizájn területén elérhető kiváló minőség szimbóluma.

Az Acer S243HL LCD monitor lett a 2010-es iF termék dizájn díj győztese. A németországi International Forum Design által szervezett iF díj 1953 óta kerül átadásra és a kiváló minőség szimbólumaként tekintenek rá a dizájn területén. Az Acer S243HL 2.486 termékből került kiválasztásra, melyeket 1.016 versenyző nevezett 39 országból.

Egy nemzetközi szakértőkből álló zsűri bírált számos kritérium alapján, mint például dizájn kivitelezés, az anyagok kiválasztása, a környezettel való kompatibilitás és a funkcionalitás. Az iF szerint az iF dizájn díjon való részvétel azt demonstrálja, hogy megvan a szándék az innovációra és a bátorság, hogy a versenyzők versenyre keljenek egymással.

Az Acer S243HL LCD monitor pengényi vastagsága kevesebb, mint egy hüvelyk, mely által kinézete minimalista és professzionális. A keret elegáns fekete színű és az aszimmetrikus forma különleges hangsúlyt ad az eszköznek. Az elegánsan egyszerű dizájn a hátoldalon található hengeres csuklóban és a csiszolt fém felületű, L-alakú talapzatban teljesedik ki, melyet egy selymes kéken világító LED világít meg, amikor a készülék be van kapcsolva.

Ebben a monitorban diszkréten elrejtett hangszórók is vannak. Kontrasztaránya 8.000.000:1 és higanymentes fehér LED technológiával működik, mely akár 63%-nyi energia megtakarítást is jelenthet. Az S243HL az esztétikus megjelenés és a kiváló teljesítmény valódi ötvözete.

2009 harmadik negyedévében az Acer harmadik helyezést ért el az LCD monitorok területén az EMEA, Pán-Amerikai régiókban és az Ázsia/Csendes óceáni térségben a DisplaySearch adatai szerint.

 

Az Acer design nyertes LED monitora már kapható az acer.shop.hu-n!

Válassza Ön is a legújabb technológiát.