Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Acer Revo Build sorozat: építs asztali gépet, mintha Legóval játszanál!

2015. szeptember 14.
Acer Revo Build sorozat: építs asztali gépet, mintha Legóval játszanál!

Az idei, Berlinben megtartott nemzetközi elektronikai kiállításon (IFA) az Acer ismét számtalan formabontó, és megannyi újítást felvonultató informatikai eszközzel állt elő, mint ahogy azt már a korábbi években megszokhattuk tőle. Többek között egy olyan asztali gépcsaládot is bemutatott, amit úgynevezett blokkokból építhetünk föl.

Acer Revo Build: építsünk asztali gépet blokkokból!

Az asztali gépeket – ha csak nem egy előre összerakott konfigurációt vásárolunk meg – eddig is különféle alkatrészekből állítottuk össze. Hogy akkor mitől különleges az Acer Revo Build sorozat? Attól, hogy a fejlesztés során nem a rendelkezésünkre álló házba pakoljuk be az újabb és újabb elemeket, hanem egymásra tornyozzuk azokat, mint amikor Legóból egy tornyot építünk.

A gép alapja egy kicsi központi blokk, ezt bővíthetjük a továbbiakban többek között 500 GB-os vagy 1 TB-os hordozható merevlemezzel, vezeték nélküli töltődokkolóval, valamint hangszóróval, projektorral, vagy éppen grafikus kártyával. A pontos részletek egyelőre még nem ismertek, csupán a koncepció debütált az érdeklődők előtt.

upload/articles/5/437/1_500x400.jpg

Az alapblokk

Magának a készüléknek az alapja egy viszonylag kicsi, 12,5x12,5 centiméteres doboz, ami csupán 5,5 centiméter magas. Ez a blokk tartalmazza az Intel Celeron vagy Pentium processzort, maximum 8 GB RAM-ot, továbbá egy integrált grafikus chipet. Ami a csatlakozókat illeti, azokból a következőket találjuk a modulon: USB 3.0, HDMI, egy port a kijelzőnek, SD kártya olvasó, és egy mikrofon jack.

A koncepció nagy előnye, hogy ha bővíteni szeretnénk a gépet, akkor nem kell szétszedni azt – az 1 literes házba amúgy se férne már túl sok minden –, hanem a különféle blokkokat rakhatjuk egymás tetejére, és építhetünk belőle kisebb-nagyobb tornyokat.

upload/articles/5/437/2_500x400.jpg

Windows 10-zel érkezik

A moduláris rendszerű Acer Revo Build család tagjai várhatóan októberben érkeznek az EMEA – így Európa – országaiba, és a tervek szerint már Windows 10 operációs rendszerrel lesznek telepítve.

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!