Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Acer R1 sorozat, a világ legkeskenyebb monitorja

2016. január 26.
Acer R1 sorozat, a világ legkeskenyebb monitorja

Acer monitorokról mostanában nem sokat írtunk. Nem azért, mert nem érdemelnek figyelmet, sőt, a tajvani gyártó folyamatosan azon munkálkodik, hogy a már meglévő termékeit tökéletesítse. Hanem azért, mert mindig akadt valami izgalmasabb téma, de most pótoljuk a hiányosságot, és rögtön egy világrekordert mutatunk be Nektek, az Acer R1 sorozatot.

upload/articles/5/479/2_500x400.jpg

Acer R1 sorozat, a modellalkatú

Talán kicsit meglepő a jelző, vagyis modellalkatúnak titulálni egy monitort, de ha elmondjuk, hogy az eszköz kevesebb mint 7 milliméter! vastag, akkor már mindenki értheti, hogy mire is a szokatlan kifejezés. Ezzel a paraméterrel pedig az eszköz  kiérdemelte a világ legkeskenyebb monitora címet, mit mondjunk, joggal!

Többek között a keret nélküli, stílusos kivitel, és a széles méretválaszték – 21,5, 23, 23,8, 25 és 27 col – a garancia arra, hogy a Full HD (1920x1080) felbontású R1 igazán népszerű legyen mind otthoni vagy irodai felhasználásra, mind pedig azok körében, akik lenyűgöző vizuális és multimédiás élményt keresnek.

upload/articles/5/479/3_original.jpg

 

Egyetlen Acer technológia sem hiányozhat

Természetesen az R1 monitorok is megkapták azokat a modern Acer technológiákat, amik a valóban élethű képélményhez szükségesek, mint amilyen az IPS panel, a Flicker-less, illetve a Blue Light Filter technológia. Az utóbbi a szemet károsító kék fény kiszűrésére hivatott, míg a Flicker-less azt a célt szolgálja, hogy a kép kevésbé vibráljon a használat során.

Mindezekhez párosul még a 178 fokos betekintési szög, valamint az 5-től 15 fokig állítható dőlésszög a kényelmesebb mozizás és munka, tanulás érdekében.

Zöldnek is elég zöld

Mivel az Acer egyre több figyelmet fordít a környezetvédelemre, az R1 sorozatban azok sem fognak csalódni, akiknek szintén fontos ez a szempont.

Az Acer R1 monitorok megkapták mind az EcoDisplay, mind pedig az ENERGY STAR 6.0 minősítést, és arra is ügyelt a tajvani cég, hogy a monitorok gyártása során mellőzzék a higany használatát, ami szintén dicséretes.

upload/articles/5/479/1_500x400.jpg

Az R1 sorozat tagjai egyaránt jól mutatnak az irodában, de egy lakást is feldobhatnak dizájnos megjelenésükkel.

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!