Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Acer Predator Z1 monitor, hogy igazán elmerülhess a játékban

2016. május 31.
Acer Predator Z1 monitor, hogy igazán elmerülhess a játékban

Ez az év sem telhet el anélkül, hogy ne kapjunk újabb Predator monitorokat a tajvani gyártótól. A Z1 sorozat három méretben lesz majd elérhető – 31,5, 30, valamint 27 colos hajlított kijelzőkön élvezhetik a játékosok a legvadabb kalandokat.

upload/articles/6/523/1_500x400.jpg

Az akció közepében

Az 1800R görbületű hajlított monitoroknak köszönhetően valóban úgy érezhetjük, hogy az akció közepén vagyunk, hiszen sokkal jobban érzékeljük így a mélységet, jobb betekintési szöget kapunk, egyszóval teljes mértékben elmerülhetünk a számítógépes játékok világában.

A G-Sync technológia a számítógép videokártyájával karöltve gondoskodik róla, hogy a monitor frissítési rátája megfelelő legyen, és kiküszöbölje a szaggatást, valamint a kép akadozását.

upload/articles/6/523/3_500x400.jpg

Csodás képek 30 colon

Az Acer Predator Z1 család 30 colos tagja az 1800R görbület, valamint az NVIDIA G-Sync technológia mellett számos egyéb funkcióval is rendelkezik még. A 16:9-es Full HD (2560x1080) pixel felbontású monitor a 100% sRGB színskálának köszönhetően hihetetlenül részletgazdag képet ad, így nem okoz majd gondot, hogy kiszúrjuk az ellenséget a játék hevében.

A gyors, 4 ms-os GTG (szürke-szürke) válaszidő, és az akár 200 Hz-es frissítési ráta rendkívül realisztikus látványt biztosít, legyenek azok a gyors jelenetek, vagy drámai hatású átmenetek. Semmi szellemkép, semmi elmosódás, csak éles, részletgazdag képek.

upload/articles/6/523/2_500x400.jpg

A kijelző ezenkívül támogatja a 6 tengelyes színbeállítást, így igazán élénk és vibráló színeket, valamint szép színátmeneteket kapunk.

Mindig a szükségleteknek megfelelően állítható

A 178 fokos betekintési szögű, hajlított monitorokkal elfelejthetjük a vakfoltokat, ráadásul úgy állíthatjuk a magasságot és a dőlésszöget, ahogy az nekünk épp a legjobb.

A Predator Z1 monitorok olyan, az emberi szemet kímélő funkciókat is tartalmaznak még, mint az AcerVisionCare és a BlueLight Shield, míg a GameView olyan speciális beállításokat tesz lehetővé, mint a fekete kiemelése, hogy a sötétebb jelenetekben is jól láthatóak legyenek a részletek.

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!