Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!
Acer Predator monitorok szemkövető technológiával
2017. április 19.

Acer Predator monitorok szemkövető technológiával

Szerző: Acershop
1 perc
A híres szemmozgás követő Tobii Eye technológia a notebookok után már a Predator gamer monitorokban is megjelent.

A világhírű Acer Predator gaming monitorok, amelyek meghódították a világot és olyan rangos esport események kiemelt szereplői, mint az Intel Extreme Masters, hamarosan elérhetőek a Tobii Eye névre hallgató, szemmozgás követő technológiával felszerelve. A Predator Z sorozatban található 1800R hajlított kijelzővel szerelt Z271 27" FullHD, illetve Z301 29.5" méretű különleges, 21:9 képarányú WQHD felbontással rendelkező változatai kapták meg a Tobii Eye technológiát.

upload/articles/6/585/1_500x400.jpg

Ez tulajdonképpen egy nagyon speciális kamera rendszer, amely a szemünk mozgását követi. Ez a gyakorlatban úgy néz ki, hogy a képernyőn bárhova nézünk a szemünkkel, a kamera azonnal, nagy pontossággal leköveti azt, tehát mondjuk egy olyan játékban, ahol célozni kell elég csak odapillantani és már ott is a célkereszt.

upload/articles/6/585/3_500x400.jpg

Mindkét monitorba VA típusú paneleket építettek, amelyek nagyon jó kontraszt mellett 100% sRGB színtér lefedettséget biztosítanak, valamint elég alacsony a válasz idejük, így abszolút ideálisak kifejezetten játékokhoz, valamint a hajlított kialakítást nagyon jó mélységérzetet és nagy látóteret garantál. Mindezen felül a képfrissítésük 144Hz és rendelkeznek az Nvidia G-Sync technológiával is, amely tökéletesen folyékonnyá varázsolja a kijelzőn megjelenő tartalmat, tehát teljesen kiküszöböli a szinkronizációs problémából eredő képszétesést/csúszást.

upload/articles/6/585/4_original.jpg

A jövőben egyre több ilyen megoldás fog napvilágot látni, aki kompromisszumok nélküli képminőséget szeretne komoly játékos felhasználásra, extrákkal megfűszerezve, annak érdemes az Acer Predator sorozat monitorait jobban szemügyre venni.

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!