Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!
Acer Predator monitorok Quantum Dot technológiával
2017. május 23.

Acer Predator monitorok Quantum Dot technológiával

Szerző: Acershop
1 perc
Technológiai újdonságokkal érkeznek a legújabb, játékosoknak szánt, felsőkategóriás Acer Predator monitorok.

Az Acer két új 27 col képátlós Predator gaming monitort mutatott be, melyek a játékélményt lenyűgöző szintekre emelik. A Predator X27 új szintre emeli a játékot az NVIDIA G-SYNC HDR segítségével, 4K felbontással és 144 Hz-es képfrissítéssel, ami egy újdonság és abszolút egyedinek mondható, míg a Predator Z271UV 1800R ívelt panelt és szemkövető technológiát tartalmaz a legtökéletesebb játékélményért.

upload/articles/6/591/6_500x400.jpg

Mindkét monitor Quantum Dot technológiával rendelkezik, szélesebb színtartománnyal és magasabb fényerővel, mélyebb szaturációval és jobb pontossággal. Ennek köszönhetően tűéles, színekben gazdag képet kapunk, ami a Predator X27 esetében az Adobe RGB skálán 99 százalék, míg a Predator Z271UV modellnél 130 százalékos sRGB lefedettségi tartományt garantál. A Quantum Dot alapú panel nano méretezésű képpontokat egyesít, ezáltal a színmegjelenítés még nagyobb, szélesebb skálán mozog.

upload/articles/6/591/3_500x400.jpg

Predator X27

Az Acer Predator X27 lenyűgözően élénk, elmosódás mentes képmegjelenítést garantál, köszönhetően az UltraHD 4K felbontásnak, 144 Hz-s képfrissítésnek és 4ms válaszidőnek, valamint a kiemelkedően magas fényerőnek. Az eszköz fel lett vértezve az Acer HDR Ultra technológiájával, ez jelenleg a legjobb kontrasztminőséget jelenti magas dinamikatartományokban, a fejlett LED fényerő kezelésnek köszönhetően pedig 384, egymástól elkülönített zóna található, amelyek csak akkor kerülnek használatba, amikor ténylegesen szükséges.

Ráadásként mellékelnek hozzá (bizonyos modellhez opcionális) egy árnyékolót is, amely jelentősen csökkenti a képernyőre érkező külső fényhatásokat, ezáltal jóval gazdagabb színek, jobb kontraszt és fényerő hatás érhető el, és nem utolsó sorban jelentősen csökketni az energia fogyasztást is, mert a fényerő értékeket jóval kisebbre lehet állítani.

upload/articles/6/591/5_500x400.jpg

Mindez nem csak egy szélesebb, mélyebb és telítettebb színskálát eredményez, de a fénysűrűség tartomány is jóval tágabb, mint a hagyományos dinamika tartománnyal rendelkező monitorok. A csiszolt gyémánt mintázatú, teljesen fémből készült talp kimondottan robusztus, garantálja, hogy a monitor minden helyzetben stabil marad, ugyanakkor rendkívül ergonómikus, sőt állítható-dönthető kialakítású.

upload/articles/6/591/1_500x400.jpg

Predator Z271UV

Az Acer Predator Z271UV WQHD felbontású, 1800R hajlított panellel rendelkezik, melynél a képernyő mindegyik szeglete egyforma távolságra van a játékos, amelynek köszönhetően szélesebb a látómező. A monitor ZeroFrame kialakítású, azaz kávamentes kialakítást kapott, továbbá 125 százalékos sRGB lefedettséggel rendelkezik, 178 fokos betekintési szögekkel. Extrém gyors, 1 ms (natív 3ms) válaszidőnek, az Nvidia G-Sync technológiának és a 144Hz képfrissítésnek köszönhetően elfelejthetjük az elmosódott képmegjelenítést, ráadásul túlhajtási lehetőség is van, egészen 165 Hz-ig.

upload/articles/6/591/2_500x400.jpg

Csatlakozók terén nincs oka szégyenkeznie a monitornak, ugyanis DisplayPort, HDMI, audió kimenet, valamint USB 3.0 is található a kínálatban. Két darab, 7 Wattos hangszóró garantálja a magas minőségű hangélményt az Acer TrueHarmony technológiájával, amely dinamikus és részletgazdag hangzást eredményez.

upload/articles/6/591/4_500x400.jpg

Mindkét monitornak lesznek olyan változatai, amelyek már rendelkezinek beépített Tobii-Eye szemkövető rendszerrel is, amely fokozza a játékélményt mégpedig úgy, hogy bizonyos funkciók végrehajtásához egyszerűen a kamera leköveti a szemünk mozgását a képernyőn, például célzás vagy oldalra tekintés. Jelenleg már 100 játék rendelkezik szemkövetés támogatással.

Az Acer Predator monitorok széles kínálatban elérhetőek, valamint a folyamatosan érkező új modellek amint elérhetőek lesznek, azonnal megtalálhatóak lesznek az AcerShopban.

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!