Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Acer Predator G6, a „megállíthatatlan harci gép”

2015. augusztus 19.
Acer Predator G6, a „megállíthatatlan harci gép”

Amikor az ember először meglátja az Acer kifejezetten játékosoknak szánt asztali gépét, a Predator G6-ot, akkor hirtelen azt sem tudja, hogy mit mondjon. Aztán, amikor végül mégis megszólal, csak annyi hagyja el a száját, hogy állat!, és ez mindent el is mond a gépről.

upload/articles/5/429/2_500x400.jpg

Még változhat a konfiguráció

Magáról a gépről hivatalosan még nem áll rendelkezésre minden információ, de a napokban Németországban megtartott Gamescomon számos dolgot megtudhatott a nagyközönség róla. A teljes, játékosoknak tervezett Predator-szériát a tervek szerint a 2015 szeptemberében Berlinben megtartandó IFA-n mutatja majd be a tajvani gyártó, így a G6-ot minden bizonnyal ízelítőnek és kedvcsinálónak szánta. Talán ennek is köszönhető, hogy a gép specifikációja még nem végleges, és az őszre tervezett megjelenésig még változhat.

upload/articles/5/429/3_500x400.jpg

Erő és futurisztikus külső

Talán ez az a két jelző, ami a külső szemlélőnek elsőre beugrik az Acer Predator G6 láttán. A valóban nagypályás játékosokat megcélzó asztali gép borítása leginkább egy harci páncélra hasonlít, belül pedig olyan megoldásokat rejt, amik évekre előre garantálják a tökéletes játékélményt. A G6 minden alkatrészből a legjobbat és a legújabb fejlesztést kapja, ami a borsos árán is meglátszik – 1.999 euró lesz a tervezett kezdőár –, de ezért egy olyan konfigurációt kapunk, amire nem lehet panaszunk.

Kívül-belül lenyűgöző

A Predator G6 valamennyi paraméterét most nem soroljuk föl, csak néhány fontos elemet emelünk ki közülük. Mint például az új, hatodik generációs Intel Core i7-6700K processzor, valamint az Nvidia's GTX 980 videokártya, ami azt is jelenti, hogy a gép támogatja a 4K felbontást, és egy megfelelő monitorral, mint amilyen például a G-SYNC technológiás, hajlított Predator X34 a játék élménye valóban lenyűgöző lesz majd. A hangról pedig a Creative Sound Blaster X-Fi MB5 hangkártya gondoskodik, ami mind az 5.0, mind pedig az 5.1 rendszert támogatja.

upload/articles/5/429/1_original.jpg

Már a fentiekből is kiderül, hogy az Acer nem hiába hívja a G6-ot „megállíthatatlan harci gép”-nek, hiszen minden paramétere erre a címre predesztinálja ezt az asztali eszközt.

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!