Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Acer megoldások Windows platformokra

2015. április 01.
Acer megoldások Windows platformokra

Talán nincs az informatika világában gyakrabban szidott termék a Windows-nál – elég csak beírni a keresőbe, hogy Windows viccek, és máris oldalak garmadáját kapjuk, ahol a humoros kedvű – vagy inkább felbőszült – felhasználók élcelődésének középpontjában a Microsoft operációs rendszerei állnak. Mindezek ellenére a Windows mégis megkerülhetetlen – lehet szidni, lehet szándékosan ignorálni, de teljesen kiiktatni az életünkből szinte képtelenség. Többek között ezért is törekednek arra a számítástechnikai eszközök gyártói – így az Acer is –, hogy Windows-alapú megoldásokat dolgozzanak ki.

upload/articles/4/383/2_500x400.jpg

Az így született termékeket az évente megrendezésre kerülő The Windows Hardware Engineering Community (WinHEC) fórumon mutatják be, aminek 2015-ben a kínai Shenzhen városa adott otthont. Az idei évben az Acer megoldások egész sorát vonultatta föl a demonstráción, többek között a Precision Touchpad-ot (PTP), valamint Skype tanúsítvánnyal rendelkező notebookokat.

A kiállítás látogatói maguk is megtapasztalhatták a Precision Touchpad (PTP) nyújtotta élményt mind az érintőképernyőkön, mind pedig a touchpad-eken. A Precision Touchpad technológiát az Acer laptopjainak széles köre támogatja, nem csupán azért, mert gördülékeny, sima működést tesz lehetővé, hanem azért is, mert jobb pontosságot biztosít a nagyobb felbontású hardvereknél, és a kézírás-felismerésnél is. Ehhez ráadásul semmilyen extra driver nem szükséges, a Windows vezérlőpultján könnyedén elvégezhetőek a szükséges beállítások.

upload/articles/4/383/1_500x400.jpg

A Skype-ot milliók használják a mindennapi kommunikációjuk során, és néha alaposan meg is gyűlik vele a bajuk – akadozó kép, szakadozó hang, hogy a többiről már ne is beszéljünk. Az Acer éppen ezekre a problémákra hegyezte ki a Skype tanúsítvánnyal ellátott laptopjait annak érdekében, hogy zökkenőmentes és késlekedés nélküli legyen a beszélgetés, hiszen csak így lesz igazán jóízű egy baráti vagy rokoni csevegés.

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!