Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Acer megoldások az üzleti életben

2016. március 30.
Acer megoldások az üzleti életben

Ma már az üzlet – így a kereskedelem vagy az ingatlanpiac – jelentős részben online felületeken zajlik. Ennek sok oka van: egyrészt az ügyfelek számára igen kényelmes ez a forma, másrészt időtakarékos is, hiszen nem kell kilométereket utazni egy-egy tárgyalásra, és szinte mindent megrendelhetünk anélkül, hogy kitennénk a lábunkat otthonról.

Ehhez, persze, az üzleti életben is olyan megoldásokra van szükség, amik nem csak megkönnyítik a mindennapi ügyintézést, de naprakész információkkal látnak el, hogy a lehető legjobb döntéseket hozhassuk meg.

upload/articles/5/500/1_500x400.jpg

Virtuális és kiterjesztett valóság

Hogy mire használható a virtuális és a kiterjesztett valóság az üzletben? Az Acer egyik partnerével, az iStaginggel olyan megoldásokat fejlesztett, amik ezt a két technológiát aknázzák ki.

A virtuális valóság segítségével lehetővé válik, hogy az ingatlanügynök megmutassa a lakást az érdeklődőknek anélkül, hogy ők megjelennének a helyszínen. Ez azért különösen hasznos, mert néha egyetlen pillantás is elég, hogy eldöntsük, érdekel-e minket az ingatlan.

A kiterjesztett valóság abban az esetben lehet praktikus, ha meg akarjuk nézni, hogy az a bútordarab, amit meg szeretnénk venni, hogyan mutat az otthonunkban, amivel elkerülhető, hogy olyasmit vásároljunk meg, ami egyáltalán nem passzol a lakásba.

Forradalom a kommunikációban

Egy vállalaton belül az alkalmazottak sokféle módon és eszközön keresztül kommunikálnak egymással: telefonon, chaten, tableten, csak hogy a leggyakrabban használtakat említsük.

upload/articles/5/500/2_500x400.jpg

A hatékony kommunikációhoz azonban ma már fontos, hogy minden össze legyen kötve mindennel, és a költséghatékonyság sem utolsó szempont. Az Acer abPBX plus éppen ezt a rugalmasságot biztosítja azáltal, hogy integrálja a hagyományos asztali telefonokat és tableteket, okostelefonokat, illetve egyéb mobil eszközöket, hogy egy globális kommunikációs hálózatot hozzon létre a cégen belül.

Kereskedelem felturbózva

A BYOC lehetőséget biztosít arra, hogy az eladások során keletkező adatokat a rendszer kielemezze, és megmutassa a vevőáramlást, a vásárlók szokásait, a demográfiai jellemzőit stb., így hatékonyabb marketingtervek készíthetőek, és nyomon követhető a befektetések megtérülése is.

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!