Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Acer laptopok tanuláshoz, munkához

2015. augusztus 31.
Acer laptopok tanuláshoz, munkához

Az Acer Shop nagy nyár végi leárazásában számos laptopot is megvásárolhatsz, egyiket-másikat valóban hatalmas kedvezménnyel. Kár is lenne kihagyni ezt az akciót, hiszen ha új notebookra van szükséged, akkor ez most egy valóban remek alkalom, hogy megszerezd.

Acer Aspire V5-573, divatos és karizmatikus

Az Acer Aspire V5 ideális választás akkor is, ha tanuláshoz szeretnénk használni, de akár irodai munkához, vagy éppen játékhoz is remek gép. Az elegáns fekete borítás karizmatikus külsőt kölcsönöz az eszköznek, a technikai paraméterek alapján pedig megfelelő erő is van benne, amiről az 1,9 GHz-es Intel Core i3 processzor, valamint 4 GB DDR3 memória gondoskodik. Érdemes még néhány szót szólnunk a kijelzőről is – a 15,6 colos Full HD IPS LED képernyő jó betekintést tesz lehetővé, és a telepített Windows 8.1 operációs rendszer szinte azonnal frissíthető is Win 10-re.

upload/articles/5/434/3_500x400.jpg

Acer Aspire V3 Pink

Nos, ha valaki egy igazán csajos laptopról álmodik, akkor nem kell tovább keresnie. Az Aspire V3 Pink bohókás színe egyszerre feltűnő és extravagáns, olyan, amire mindenki felkapja a fejét. Persze, ez még nem minden, hiszen ez a notebook csupán 1,38 kilogrammot nyom, ami egyben azt is jelenti, hogy szinte bárhová magaddal viheted, ahol szintén te lehetsz a figyelem középpontjában. A legújabb négymagos Intel Celeron processzorral, valamint a 4 GB DDR3 memóriával nem lesz gond több program egyidejű futtatása sem, az operációs rendszere pedig ingyenesen frissíthető Windows 10-re.

upload/articles/5/434/2_500x400.jpg

Acer Aspire R11 forgatható érintőképernyővel

A forgatható kijelzős Acer Aspire R11 most szintén jelentős kedvezménnyel kapható, egészen szeptember 6-ig. A 11,6 colos HD LED képernyőt négy különféle állásban is használhatjuk, attól függően, hogy melyikre van éppen szükségünk, így lehet notebook, kijelző, sátor vagy éppen tablet, ami nagy rugalmasságot biztosít a használója számára. A könnyű kezelhetőségről a MULTI-TOUCH érintőképernyő, valamint a Multi-gesture touchpad gondoskodik, a fekete-fehér külső és belső pedig eleganciát ad az eszköznek.

upload/articles/5/434/1_500x400.jpg

Érdemes a honlapon a többi akciós készüléket is megnézni, talán azok között lesz számodra az igazi!

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!