Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Acer laptopok csajoknak

2016. július 22.
Acer laptopok csajoknak

Egy nő mindig és mindenhol nő, akkor is, amikor laptopot választ magának. Persze, túlzás lenne azt állítani, hogy a szín a legfőbb szempont egy notebook vásárlásánál, de az biztos, hogy egy meseszép, piros háznak egyetlen csaj sem tud ellenállni.

Az Acer kínálatában is jó pár színes laptop szerepel azért, hogy Te is megtaláld a magad számára leginkább megfelelőt, amik közül néhányat most be is mutatunk.

upload/articles/6/538/2_500x400.jpg

Ha az ár is fontos: Acer Aspire ES1-571-C2L8

Kezdjük egy olyan laptoppal, aminek nem csak a külseje, de az ára is vonzó, mert néha bizony ez a szempont szerepel az első helyen. Az Acer Aspire ES1-571-C2L8 bőven 90 ezer forint alatt van, igaz, operációs rendszer nélkül, viszont hatalmas, 500 gigányi tárhellyel, hogy az összes fotód elférjen rajta.

A 15,6 colos, HD felbontású matt LED kijelző mind a szórakozáshoz, mind pedig a munkához vagy tanuláshoz ideális, és a kétmagos Intel processzor is éppen elég általános felhasználáshoz. A piros-fekete kombinációja pedig nem csak csajos, de elegáns külsőt is kölcsönöz a notebooknak.

upload/articles/6/538/1_500x400.jpg

Ha mindenhová magaddal szeretnéd vinni: Acer Aspire ES1-131-P7SH

Néha a legfontosabb tulajdonság, amit elvárunk egy laptoptól, hogy mindenhová magunkkal vihessük. Az Acer Aspire ES1-131-P7SH éppen ilyen – a mindössze 11,6 colos HD kijelzővel rendelkező eszköz egy női táskában is elfér, és mivel csupán 1,25 kilogramm a súlya, szinte észre sem veszed, hogy nálad van.

A 4 GB memória a legtöbb hétköznapi feladat elvégzéséhez elég, valamint a tárhellyel itt sem lesz gondod, 500 gigabájton már minden elfér.

upload/articles/6/538/3_500x400.jpg

Elegancia és erő egyben: Acer Aspire V3-371-39H4

Az Acer Aspire V3-371-39H4 notebook már egy kicsit izmosabb gép, ugyanis Intel Core i3 processzort, és 4 GB memóriát kapott. Mindezt pedig egy hófehér, elegáns alumínium borítású házba tette bele a gyártó, ami neked is stílust kölcsönöz majd.

A 13,3 colos HD kijelző mérete már elég nagy szinte az összes feladathoz, bár mozizáshoz talán kicsi, de a kedvenc csajos sorozatodat bármikor megnézheted rajta.

Az Acer laptopjai között a piroson és a fehéren kívül kék színű eszközöket is találsz, ha unod a szürkét, és ki szeretnél tűnni a tömegből.

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!