Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Acer Iconia Tab 10 – Tanulás felsőfokon

2015. május 19.
Acer Iconia Tab 10 – Tanulás felsőfokon

Világszerte egyre több iskolában cserélik le a hagyományos tankönyveket – részben vagy egészben – tabletekre, amikkel a tanulás sokkal élvezetesebb, és amik jóval inkább lekötik a kölykök figyelmét. Hogy mi még igen távol állunk ettől? Lehet, de egy strapabíró eszköz, ami kibír néhány ütést, és túlél pár ejtést, igen hasznos lehet bármelyik gyerek számára, akár otthoni használatra is.

upload/articles/4/398/2_500x400.jpg

Tartós design

A speciálisan oktatási környezetbe tervezett Acer Iconia Tab 10 a megerősített elülső keretnek köszönhetően ellenáll a hajlításoknak, míg az ásványokat tartalmazó hátlap a tartósságát növeli. És ez még nem minden – az anti-slip (csúszásgátló) felületnek hála könnyebb a kézben tartani, és biztos fogást találni rajta.

Egy ilyen nagy igénybevételnek kitett eszköz esetében természetesen a kijelző is fontos szerepet játszik, és az Acer fejlesztői erről sem feledkeztek meg. A 10,1 hüvelykes Corning Gorilla Glass 4 karcmentes, és ellenálló a sérülésekkel szemben. Az anti-fingerprint bevonat tisztán tartja a kijelzőt, a Zero Air Gap pedig lehetővé teszi, hogy akár a szabadban megtartott órákon is tökéletesen élvezhető legyen a kép.

upload/articles/4/398/1_500x400.jpg

Hasznos funkciók

Ha már a tanulás megkönnyítése vezette a tajvani gyártót a Iconia Tab 10 megalkotásakor, akkor természetesen olyan funkciókkal is ellátta az eszközt, amik igen hasznosak egy diák számára. A változatosabb és pontosabb tartalom létrehozását az Acer Precision Plus teszi lehetővé – az ezzel a technológiával rendelkező tabletek érintőszenzorai ugyanis jóval sűrűbben helyezkednek el, így könnyebb rajtuk az írás, rajzolás.

A Tab 10-ből természetesen az Acer Iconia Suite sem hiányozhat, ami jóval egyszerűbbé teszi a jegyzetek készítését (EZ Note), vagy megkönnyíti a fontos eszközökhöz való hozzáférést (EZ Gadget).

Ami pedig a technikai paramétereket illeti, ezen a téren sem szégyenkezhet a táblagép: Intel Atom quad core processzor, 2 GB DDR3 RAM, 16, 32 vagy 64 GB beépített tárhely.

Az Acer Iconia Tab 10 májusban érkezik Európába.

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!