Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Acer Iconia A500 tablet - A várva várt vendég

2011. április 30.
Megérkezett az Acer Iconia A500

upload/articles/2/145/7_500x400.jpg

 

Már nálunk is elérhető az Acer Iconia A500 Tablet, aminek már nagyon vártuk az itthoni megjelenését. Számtalan rendszer, és design beli újítás fog bemutatkozni a megjelenésével. Az elegáns megjelenést biztosítja a szálhúzott fémborítás, mely nem utolsósorban az eszköz nagyobb strapabírását is biztosítja a külső mechanikai behatásokkal szemben.

upload/articles/2/145/4_original.jpg

A lekerekített élek, és az alig 700g-os tömeg a könnyű kezelhetőséget biztosítja. Belsejében a "vas" szempontjából az NVIDIA® Tegra™ 2, kétmagos processzor erőteljes egysége dolgozik, a házon belül megvalósított NVIDIA® GeForce® GPU támogatásával. HD filmek lejátszása, illetve ezek megjelenítése külső kijelzőkön egyszerű feladat számára micro HDMI interfészen keresztül. 3D-s HD játékok várják a felhasználókat, melyeket akár konzol minőségben képes megjeleníteni. Multitouch kijelzője, valamint a beépített giroszkóp, és gyorsulásérzékelő segítségével könnyű irányítást valósít meg az 1280x800-as kijelzőn. Beépített rendszermemóriája 1GB, mely egyedülálló a tabletek között, és 32 GB-os háttértárában rengeteg adatot tárolhatunk, melyet memóriakártyával akár 64GB-ig növelhetünk. Elöl 2, hátul 5 megapixeles kamera segíti a video kommunikációt, és a fényképezést. A készüléken található 2.0-ás USB host számtalan kiegészítő csatlakoztatását teszi lehetővé a billentyűzettől az adathordozókig. Az adatkommunikációért b/g/n szabványt támogató Wi-Fi modul és Bluetooth rádió felelős. Az elkövetkező időszakban ugyanezen modell beépített 3G modemmel rendelkező verziója is elérhető lesz.

upload/articles/2/145/5_original.jpg

upload/articles/2/145/6_original.jpg

Mindezen technológiai újítás semmit sem ér megfelelő operációsrendszer nélkül, melyet jelenesetben az Android 3.0-a képvisel, számtalan korszakalkotó képességével, melyet az ACER fejlesztői további képességekkel ruháztak fel, a felhasználói élmény fokozása érdekében (Clear.fi, Acer Zones,Acer SocialJogger). A már előtelepített HD játékok tökéletes megvalósítása szintén kellemes perceket okoz.

Reméljük, felkelttettük érdeklődését az ACER legújabb terméke iránt, melyet oldalunkon már most megrendelhet: ICONIA TAB A500

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!