Acer Iconia A500 tablet - A várva várt vendég

Megérkezett az Acer Iconia A500

upload/articles/2/145/7_500x400.jpg

 

Már nálunk is elérhető az Acer Iconia A500 Tablet, aminek már nagyon vártuk az itthoni megjelenését. Számtalan rendszer, és design beli újítás fog bemutatkozni a megjelenésével. Az elegáns megjelenést biztosítja a szálhúzott fémborítás, mely nem utolsósorban az eszköz nagyobb strapabírását is biztosítja a külső mechanikai behatásokkal szemben.

upload/articles/2/145/4_original.jpg

A lekerekített élek, és az alig 700g-os tömeg a könnyű kezelhetőséget biztosítja. Belsejében a "vas" szempontjából az NVIDIA® Tegra™ 2, kétmagos processzor erőteljes egysége dolgozik, a házon belül megvalósított NVIDIA® GeForce® GPU támogatásával. HD filmek lejátszása, illetve ezek megjelenítése külső kijelzőkön egyszerű feladat számára micro HDMI interfészen keresztül. 3D-s HD játékok várják a felhasználókat, melyeket akár konzol minőségben képes megjeleníteni. Multitouch kijelzője, valamint a beépített giroszkóp, és gyorsulásérzékelő segítségével könnyű irányítást valósít meg az 1280x800-as kijelzőn. Beépített rendszermemóriája 1GB, mely egyedülálló a tabletek között, és 32 GB-os háttértárában rengeteg adatot tárolhatunk, melyet memóriakártyával akár 64GB-ig növelhetünk. Elöl 2, hátul 5 megapixeles kamera segíti a video kommunikációt, és a fényképezést. A készüléken található 2.0-ás USB host számtalan kiegészítő csatlakoztatását teszi lehetővé a billentyűzettől az adathordozókig. Az adatkommunikációért b/g/n szabványt támogató Wi-Fi modul és Bluetooth rádió felelős. Az elkövetkező időszakban ugyanezen modell beépített 3G modemmel rendelkező verziója is elérhető lesz.

upload/articles/2/145/5_original.jpg

upload/articles/2/145/6_original.jpg

Mindezen technológiai újítás semmit sem ér megfelelő operációsrendszer nélkül, melyet jelenesetben az Android 3.0-a képvisel, számtalan korszakalkotó képességével, melyet az ACER fejlesztői további képességekkel ruháztak fel, a felhasználói élmény fokozása érdekében (Clear.fi, Acer Zones,Acer SocialJogger). A már előtelepített HD játékok tökéletes megvalósítása szintén kellemes perceket okoz.

Reméljük, felkelttettük érdeklődését az ACER legújabb terméke iránt, melyet oldalunkon már most megrendelhet: ICONIA TAB A500