Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Acer eszközök az oktatásban

2015. szeptember 02.
Acer eszközök az oktatásban

Ma már egyáltalán nem ritka, hogy különféle informatikai eszközöket használnak az oktatásban, leginkább laptopokat, valamint a praktikus és könnyen hordozható tableteket. Egyre több országban ismerik ugyanis föl a tényt, hogy ez a jövő, és a gyerekek figyelmét is sokkal jobban leköti, ha valóban azt és úgy tanítják meg nekik, amit a kor megkövetel.

upload/articles/5/432/1_500x400.jpg

Acer eszközök az oktatásban

Egy vállalat sikerét nem csak az mutatja, hogy hány eszközt értékesít, hanem az is, hogy az új és speciális kihívásoknak hogyan képes megfelelni. A tajvani gyártó ebben is élen jár, hiszen az igények folyamatos és naprakész követésével időről időre olyan modellekkel áll elő, amelyek egy-egy területen igen sikeresek. Vegyük például a kifejezetten iskolai használatra tervezett Acer Iconia Tab 10 tabletet, amely megerősített vázat kapott, illetve kifejezetten oktatásra szánt funkciókkal látták el.

Chilében

upload/articles/5/432/3_500x400.jpg

is menő az Acer

Nemrégiben a dél-amerikai országban is hatalmas sikert könyvelhetett el az Acer, ugyanis a „Connected for Learning” program keretében 75.000 hetedik osztályos diák kaphat ingyen laptopot, amelyeket az Acer szállít, mint a kiírt pályázat nyertese. Az Aspire E sorozat lett a befutó, amely nem csak lenyűgöző színválasztékával, de a technikai paramétereivel is meggyőzte a döntéshozókat.

upload/articles/5/432/2_500x400.jpg

Az Acer Aspire E sorozat

Hogy miért éppen ez a notebook lett a program szervezőinek választása, az nem is kérdés, ha megnézzük, hogy mit is tud ez a remek kis gép. A stílusos külső mögött ugyanis – ami már önmagában is vonzóvá teszi ezt a készüléket – mindent megtalálunk, amire egy átlagos felhasználónak szüksége lehet. A többféle kijelzőméret, a gyors internetkapcsolat, vagy éppen a nagy érzékenységű touchpad, ami igen precíz munkavégzést tesz lehetővé, már elegendő indok lehet arra, hogy ez a laptop a jövő nemzedékét szolgálja.

Az Acer Aspire E sorozat számos modellje megtalálható az Acer Shop kínálatában is, amik között az egészen olcsó laptopoktól a középkategóriáig válogathatsz, és bizotsak vagyunk abban, hogy találsz majd olyan eszközt, amit pont rád szabtak.

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!