Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Acer Aspire TimelineX - akár 12 óra üzemidő, a jövő itt kezdődik!

2010. május 12.
A Timeline laptopok előző generációjának eredményeire építve, az Acer megalkotta az Aspire TimelineX sorozatot az extrémitás keresésének jegyében.

upload/articles/1/51/1_500x400.jpg

Különleges teljesítmény, különleges akkumulátor üzemidő, különleges csatlakozási képesség és különlegesen vékony dizájn. Az új Aspire TimelineX sorozat esetén nincs szükség kompromisszumokra: minden az Öné lehet.

Az eredeti Aspire Timeline sorozat volt az első, ami megtörte a 8 órás akkumulátor üzemidő határt, és az Aspire TimelineX nem csak teljesíti ezt, hanem különleges plusz erőt is nyújt egyenesen a dobozból.

upload/articles/1/51/2_500x400.jpg

Különleges akkumulátor üzemidő

A TimelineX sorozatú notebook egyetlen feltöltése reggeltől estig tartó szabadságot biztosít Önnek munkájában vagy a játékban az akár 12 órányi különleges akkumulátor üzemidő jóvoltából! Végezhet párhuzamos munkát több igényes alkalmazással, és élvezheti a briliáns HD multimédiát, ezúttal hosszabb ideig, mint bármikor korábban. Az Acer PowerSmart technológia automatikusan meghatározza beállításokat, hogy a teljesítmény mindig maximális legyen, amikor arra Önnek szüksége van, valamint meghosszabbítja az akkumulátor üzemidőt is.

upload/articles/1/51/4_500x400.jpg

Különlegesen vékony és könnyű

A 13,3" TimelineX 3820 ideális az Ön számára, ha folyamatosan úton van és különleges teljesítményre, valamint hordozhatóságra van igénye. Kevesebb, mint 1" vékony és csupán 1,80 kg; ezt a notebookot könnyű vinni, elhelyezni és tárolni miközben Ön utazik.

upload/articles/1/51/3_500x400.jpg

HD multimédia élvezet

Számos kiváló HD grafikai opció javítja fel az internetes videók, filmek és képek minőségét, így azok szenzációsan mutatnak a 16:9 HD kijelzőn. Mindezek tetejében Öné lesz a Dolby® Home Theater® v3 borzongató hangzása, hogy a multimédiás élmény valóban teljes legyen. Ha a szórakoztatást nagy képernyőre szeretné kitenni, egy HDMI™ csatlakozó áll rendelkezésre, hogy a kapcsolat könnyedén létrejöjjön a külső HD kijelzőkkel.

Különleges teljesítmény

A következő generációs Intel® Core™ i7, i5 vagy i3 processzor technológia megnöveli a többfeladatú munkavégzés teljesítményét, így Ön gyorsabban dolgozhat, és többet szórakozhat, kevesebb várakozással. Lerövidültek a válaszidők és a teljesítmény is hatékonyabb lett a DDR3 memória révén, mely a DDR2 sebességének kétszeresét nyújtja. Nagy kapacitású merevlemez meghajtó nyújt bőséges tárhelyet a munka és a multimédia fájlok számára.

Lássuk a felhozatalt!

Acer Aspire TimelineX 3820T sorozat webáruházunkban /klikk ide/

Legfőbb jellemzők: 13.3" HD LED LCD, Intel Core i3/i5 processzor, 3/4GB DDR3 RAM, Windows 7 Home Premium

Súly: Csak 1.6kg!

Acer Aspire TimelineX 4820T sorozat webáruházunkban /klikk ide/

Legfőbb jellemzők: 14"-os HD LED LCD, Intel Core i3/i5 processzor, 3/4GB DDR3 RAM, DVD író, Windows 7 Home Premium

Súly: Csak 1.9kg!

Acer Aspire TimelineX 5820T sorozat webáruházunkban /klikk ide/

Legfőbb jellemzők: 15,6"-os HD LED LCD, Intel Core i3/i5 processzor, 3/4/8GB DDR3 RAM, DVD író, Windows 7 Home Premium

Súly: Csak 2.4kg!

upload/articles/1/51/6_500x400.jpg

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!