Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Acer Aspire Switch 11 második felvonás

2015. augusztus 26.
Acer Aspire Switch 11 második felvonás

Hamarosan megérkezik az Acer nagyobb méretű, megújult hybrid gépe, az Aspire Switch 11 V. Korábban az első generáció is elég sikeres volt, ugyanis 2 az 1-ben termékként kínált 11.6" colos kijelzőt és egy már komolyabb teljesítményű notebooknak megfelelő hardveres felszereltséget.

upload/articles/5/430/3_500x400.jpg

A második generációs Aspire Switch 11 V a kisebb testvéréhez hasonlóan, már a megújult Acer Snap Hinge 2 elnevezésű mágneses zsanért kapta meg, amely megjelenésben és funkcionalitásban elegánsabbá és komfortosabbá, varázsolja a gépet. A külső dizájn is teljesen megújult, a legújabb notebook sorozatokhoz hasonlóan egy elegáns textúrával borított, szürke hátlapot kapott, melynek a felső része fekete, így abszolút elegáns az összkép.

upload/articles/5/430/1_500x400.jpg

Hardveres felszereltség tekintetében immár az Intel Core M sorozatú processzorokkal felszerelve érkezik a Switch 11 V, amely kifejezetten ideális tabletekbe, ugyanis rendkívül alacsony fogyasztás mellett olyan teljesítményt nyújt, ami már komolyabb munkafolyamatokhoz és akár játékhoz is elegendő, mindezt aktív hűtés nélkül. Rendszermemóriából 4 gigabájtot tartalmaznak a tabletek, háttértárból pedig 60 illetve 120GB SSD lesz elérhető. Kijelzőből a már korábban bizonyított, nagy betekintési szögű IPS panelek kerültek beépítésre, Gorilla Glass 3 üveg előlappal, HD illetve Full HD felbontásban.

upload/articles/5/430/2_500x400.jpg

Kommunikáció terén is megújult a Switch 11 V, ugyanis már a legújabb szabvánnyal kompatibilis, AC wi-fi adapterrel lett felszerelve, illetve a korábbi változattal ellentétben az előlapi mellett már egy hátlapi, 5 megapixeles kamera is helyett kapott. Csatlakozók tekintetében sem lehet panasz, minden fontosabb megtalálható a gépen, micro HDMI, 2 db USB 3.0 szabványú port és micro SD kártyafoglalat, amelyen keresztül akár 128 gigabájttal bővíthető a háttértár mérete. A tökéletes hangzásról az Acer Trueharmony, Dolby Home Theater sztereó hangrendszer gondoskodik.

A megújult Acer Aspire Switch 11 V immár Windows 10 Home operációs rendszerrel előtelepítve érkezik, az AcerShopban már előrendelhető.

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!