Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Acer Aspire Switch 10V

2015. augusztus 31.
Acer Aspire Switch 10V

A nemrégiben Tajpejben megtartott Computexen ismét számos új számítástechnikai eszköz került bemutatásra, köztük az Acer Aspire Switch 10V tablet is, amely a maga nemében igen remek kis eszköz. Nem csak azért, mert könnyű, de a hátlapját borító különleges gyémánt mintázat még egyedibbé és vonzóbbá teszi a fogyasztók szemében.

upload/articles/5/431/1_500x400.jpg

Könnyű szerkezet

Az Aspire Switch 10V a maga alig egykilós súlyával – amiben már a dokkolóegység is benne van – kimeríti a könnyű hordozhatóság minden ismérvét, és szinte bárhová magunkkal vihetjük, ahol szükségünk van rá. Bár a kiállításon bemutatott példányok még küzdöttek némi gyermekbetegséggel, az apró hibák javítása után olyan eszköz kerülhet az üzletekbe, amire joggal lehet majd büszke a tajvani gyártó.

upload/articles/5/431/3_500x400.jpg

Benne van az erő

Ugyan a Switch 10V nem nyom sokat, mégsem hagytak ki belőle semmit, ami a tökéletes működéshez szükséges. Az impozáns 2 GB RAM-mal, valamint a legújabb Intel Atom X5-Z8300 processzorral szerelt tablet már az új Windows 10-zel kerülhet forgalomba, a 32 GB flash meghajtó pedig a megfelelő tárhelyről gondoskodik majd. Ezeket az infókat egyelőre persze érdemes fenntartásokkal kezelni, addig ugyanis sok víz lefolyik a Dunán, amíg ezek az eszközök forgalomba kerülnek, és még jó néhány változtatás történhet a végleges verzión.

upload/articles/5/431/2_500x400.jpg

Puha billentyűzet, tökéletes képi élmény

Hogy képben is azt az élményt kapjuk, amit egy ilyen eszköztől elvárunk, arra a fényes 10,1 colos Full HD (1920x1080) kijelző lesz a garancia. A puha billentyűzet, valamint a könnyen használható trackpad ugyancsak a tablet előnyére írható, ugyanúgy, mint a mágneses dokkoló. Az eszköz, valamint a dokkoló hátlapjának már említett, gyémántot idéző mintázata nem csak szép, de tablet módban a jobb fogást is elősegíti. A hangról annyit lehet tudni, hogy két előre néző hangszóró kapott helyet a tablet alján, a Dolby logóból pedig arra lehet következtetni, hogy a hangélmény is megfelelő lesz majd.

Az eddigi információk alapján érdemes lesz megvárni az Aspire Switch 10V végső verzióját, mert szinte biztos, hogy egy jól használható és stílusos eszközt kapunk ismét az Acertől.

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!