Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Acer Aspire R 13, a könnyed átalakíthatóságért

2015. október 14.
Acer Aspire R 13, a könnyed átalakíthatóságért

Az új Acer Aspire R 13 átalakítható notebookot minden felhasználó szeretni fogja, akinek fontos a könnyű és akadásmentes átalakíthatóság, a nagy sebesség, és mindezt igazán elegáns külsőben tálalva szeretné megkapni.

upload/articles/5/445/2_500x400.jpg

Négy mód helyett hat

Az átalakítható noteszgépek nem számítanak újnak az informatikai eszközök piacán, és valószínűleg sokan tisztában vannak azzal, hogy ezek a gépek négy különféle állásban használhatóak. Ezek a sátor, a tablet, a kijelző, valamint a hagyományos mód. Az Acer Aspire 13 azonban erre még rátesz egy lapáttal, hiszen az Ezel Aero Hinge technológiának köszönhetően hat különféle állásban dolgozhatunk rajta.

A már jól ismert négy mód mellett még az Ezel állás létezik – ennek az a lényege, hogy addig dönthetjük a képernyőt, amíg a legtökéletesebb megtekintési szöget el nem érjük vele. A Stand mód pedig az Acer Active Pen használatát könnyíti meg, hogy a kreativitásunknak se szabjon semmi határt.

upload/articles/5/445/1_500x400.jpg

Ezel Aero Hinge technológia

Az innovatív Ezel Aero Hinge technológia tulajdonképpen két, egymástól elkülönülő zsanér mechanizmust takar, így a kijelző a saját kerete körül – egészen pontosan azon belül – forgatható abba a módba, amelyikre éppen szükségünk van. A zsanér továbbá stabilan is tartja a kijelzőt, amikor az érintőképernyőt használjuk.

Teljesítményben is kiemelkedő

A praktikum és a szépség mellet persze a teljesítmény sem elhanyagolható – lehet ugyanis valami nagyon mutatós, ha a technikai paraméterekben elmarad napjaink elvárásaitól. Szerencsére az új Aspire R 13-ra ezen a téren sem lehet panasz, mert az erőről a hatodik generációs Intel Core processzorok gondoskodnak, a vezeték nélküli kapcsolatért pedig a Qualcomm Wi-Fi felel.

upload/articles/5/445/3_500x400.jpg

A 18,5 milliméter vastagságú, és mindössze 1,6 kilogramm súlyú noteszgép továbbá Windows 10 operációs rendszert is kap, ami a Precision Touchpad technológiával együtt gyors és egyszerű navigálást tesz lehetővé.

Az Aspire R 13 átalakítható notebook ideális választás mindazoknak, akik egy kreatívan használható, könnyen hordozható, mégis gyors és erős gépre vágynak.

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!