Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Acer Aspire One Cloudbook: vidd magaddal a felhőt!

2015. augusztus 17.
Acer Aspire One Cloudbook: vidd magaddal a felhőt!

Ha állandóan mozgásban vagy, és gyakorlatilag online éled az életed, akkor az Acer erre is tud egy jó megoldást Neked, mégpedig az Aspire One Cloudbookot. Az eszköz nagy előnye, hogy valóban könnyen hordozható, az előre telepített Windows 10-nek köszönhetően pedig egyetlen olyan funkcióról sem kell lemondanod, ami fontos a munkádhoz, vagy a tanuláshoz.

upload/articles/5/428/2_500x400.jpg

Felhőre tervezve

Az Acer Aspire One Cloudbook 11 és 14 tervezésénél az Acer nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy egy olyan eszközt alkosson, ami mindent tud, amit egy notebooknak tudnia kell, ugyanakkor külön gondolt azokra a felhasználókra, akik folyamatosan használják a felhőt. Ehhez a cég segítségül egyéves Office 365 Personal előfizetést, valamint 1 TB OneDrive tárhelyet is biztosít a Cloudbookok tulajdonosainak. A még tökéletesebb élményhez az abApps is hozzájárul, ami négy különféle alkalmazást foglal magában – az abPhoto-t, az abMusic-t, az abDocs-ot és az abFiles-t, így a különféle fájlok és dokumentumok szinkronizálása szinte gyerekjáték, és bárhonnan hozzá is férhetünk mindenhez, amire szükségünk lehet.

Csak felkapom a Cloudbookomat, és már indulok is!

Nem túlzás, az Aspire One Cloudbook sorozat tagjai valóban olyan könnyűek, hogy gond nélkül magunkkal vihetjük őket bárhová. A mindössze 17,9 milliméter vastagság valóban lenyűgöző, miközben a Cloudbook 11 csupán 1,15 kilogrammot nyom, és a 14 colos modell is pehelysúlyúnak számít a maga 1,6 kilójával.

upload/articles/5/428/1_500x400.jpg

Technikailag is rendben van

Az Acer Aspire One Cloudbookok, annak ellenére, hogy a súlyukat sikerült kordában tartani, technikailag is megállják a helyüket. A HDMI, USB 3.0, USB 2.0 és SD csatlakozóknak köszönhetően nincs szükség további adapterekre, míg a 802.11ac vezeték nélküli technológia akár háromszor gyorsabb internetkapcsolatot tesz lehetővé. A fedél grafitszürke színe igazán elegáns külsőt kölcsönöz az eszköznek, a nagy touchpad, és a 16: 9 képarányú, háttérvilágítású LED kijelző pedig csak tovább fokozza a használat élményét.

Nincs is más hátra, csak beszerezni egy Cloudbookot, és felhőre fel!

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!