Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Acer Aspire F sorozat a stílusos laptopozáshoz

2016. május 17.
Acer Aspire F sorozat a stílusos laptopozáshoz

A notebookozásról nem elsősorban a stílusosság jut az eszünkbe, bár az Acer most igyekszik mindent megtenni azért, hogy olyan laptopokat vihessünk haza, amik nem csak annak a funkciónak felelnek meg tökéletesen, amire tervezték őket, de emellett még jól is néznek ki.

upload/articles/6/518/2_500x400.jpg

Aspire F sorozat: fémbe öltöztetve

Az új F15 széria megjelenésést és anyaghasználatát még magasabb minőségi szintre emelte az Acer, amikor az F sorozat legújabb tagjait prémium minőségű fémborítással látta el.

Méghozzá nem is akármilyen színekben pompáznak majd ezek a notebookok, mert mindjárt ötféle különleges árnyalatban is elérhetőek lesznek. És hogy milyenekben? Nos, fantázianevekkel sem fukarkodtak a tajvaniak ezúttal, hiszen a „csillogó ezüst”, az „obszidián fekete” az „indigókék”, a „borvörös”, valamint a „márványfehér” mind-mind megtalálhatóak lesznek a kínálatban.

upload/articles/6/518/4_500x400.jpg

Az erőre sem lehet panasz

A színek, persze, nem minden, hiszen ezek a laptopok hatodik generációs Intel Core processzorokat kapnak DDR4 memóriával, NVIDIA GeForce GTX950M videokártya kerül beléjük, méghozzá GDDR5 videomemóriával, és USB-C port is lesz rajtuk. A gyors internetkapcsolat a 802.11ac MU-MIMO technológiának köszönhető, hiszen ma már az alapvető elvárások között szerepel, hogy villámsebességgel töltsünk le és fel fájlokat a világhálóra.

Az Aspire F család Windows 10-zel kerül majd a piacra, és a tajvani cég rengeteg technológiát felvonultat bennük. Többek között az Acer ExaColor technológiát, aminek a segítségével lépésről lépésre állíthatjuk be a képet, hogy az a lehető legélénkebb legyen, és hogy valóban élethűek legyenek a színek.

upload/articles/6/518/3_500x400.jpg

Az Acer BluelightShield szintén egy hasznos technológia, ugyanis a szemre káros kék fény elnyelésében játszik szerepet, míg az Acer TrueHarmony a tiszta hangzást biztosítja a tulajdonosok számára.

Az Acer Aspire F sorozat tehát nem csak megjelenésével és színeivel varázsolja el a felhasználókat, hanem a technikai paramétereivel is, így ideális választás, ha egy stílusosabb, mégis izmos gépet szeretnénk.

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!