Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Acer Aspire E sorozat: a színek tobzódása

2016. május 12.
Acer Aspire E sorozat: a színek tobzódása

Az Acer a New York-i next@acer sajtókonferencián igazán kitett magáért, hiszen az idén is rengeteg újdonsággal állt elő. Természetesen ezúttal sem csak a technológia területén vonultatott fel új megoldásokat a tajvani gyártó, de sok termék designja is megújult, és az anyagok használatában és a színekben is sok a változás.

upload/articles/6/519/3_500x400.jpg

Színekből nincs hiány

Nem csak az Aspire F család tagjai öltöztek új színekbe, hanem az E sorozat is. Sőt, itt rögtön hét színárnyalattal is kényezteti az Acer a felhasználókat, csak hogy még nehezebb legyen a választás, amik között találunk acélszürkét, rokokó vöröset, egy érdekes lilát, illetve rézvöröset is, valamint az F sorozatnál megismert további három színben is kapható lesz az eszköz.

Ráadásul mindegyik modell különleges, fémes textil mintázatot kapott, ami még különlegesebbé teszi a notebookok megjelenését.

upload/articles/6/519/2_500x400.jpg

Erő a mindennapokra

Ami a specifikációt illeti, ott sem okoznak majd csalódást az Aspire E sorozat notebookjai, hiszen hasonlóan az Aspire F családhoz tartozó laptopokhoz, bennük is megtalálhatóak a hatodik generációs Intel Core processzorok, a DDR4 memória, de az NVIDIA GeForce GTX950M videokártya sem hiányozhat belőlük a GDDR5 VRAM-mal együtt.

Az USB-C port is alaptartozéknak számít lassan az új fejlesztésű Acer laptopoknál, a gyors letöltésekért pedig a 802.11ac MU-MIMO technológia a felelős. Ami az operációs rendszert illeti, az pedig az Aspire E laptopok esetén sem lehet más, mint a Windows 10.

upload/articles/6/519/1_500x400.jpg

Megannyi új vagy kevésbé új technológia

A 2016-os Aspire E notebookok a technológiák terén is az élen járnak, hiszen többek között az élénk képekért, és az élethű színekért felelős Acer ExaColor technológia is megtalálható bennük. Csakúgy, mint az Acer BluelightShield, hogy a szemeink minél kevesebb kék fényt kapjanak, vagy a hangok tisztaságát garantáló TrueHarmony.

Az Aspire E sorozat laptopjait leginkább mindennapos használatra ajánlja a gyártó, de a specifikációtól függően ennél akár többre is hivatottak ezek a notebookok. Aki pedig odavan a színekért, annak mindenképpen jó választás lesz egy új Aspire E noteszgép.

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!