Acer Aspire 5951 akció! A világítós billentyűzetes multimédia csoda.

Az Acer eme remek egyedei ellenálhatatlan, akciós áron kaphatóak most szaküzleteinkben a készlet elejéig.

Az Ethos család kisebbik tagja ugyan csökkentett méretekkel rendelkezik a „nagytesóhoz” képest, de a belbecs miatt egyáltalán nem kell szégyenkeznie. A mostani gépeknél megszokott Sandy Bridge palatformra épülő központi egységek kiválóan teszik a dolgukat, nem hozza zavarba őket egy alkalmazás sem. Az alaphelyzetben 4GB operatív memória teljesen elég akár a multimédiás, akár a játékok okozta kihívásokhoz, bár egyes modellekben akár 8GB is található. Ennek bővítése sem akadály, hiszen 1 db. 4GB-os modul mellé játszi könnyedséggel pattinthatjuk be a másik hasonló modult, és így hamar el is érhetjük a maximális 8GB-os memóriahatárt.

 


upload/articles/2/167/1_original.jpg

 

A video megjelenítésért, az akár  Full HD filmek, és a játékok gyors futtatásáért, valamint ragyogó megjelenítéséért az NVIDIA® GeForce® GT 540M 1GB memóriával ellátott diszkrét videokártya, és az 1366x768-as CineCrystal™ LED háttér világítású LCD panel közösen felelnek.Az eddig felsorolt „belsőségek” mellett további extrákat is tartogat számunkra a gép, mely 2.1-es Dolby hangzást produkál . De található ujjlenyomat olvasó a nagyobb biztonság érdekében. A csatlakozók között megtalálható az eSATA, és az USB 3.0 a gyors adatátvitel érdekében, valamint a Bluetooth® 3.0+HS is a repertoárt gazdagítja.

upload/articles/2/167/2_original.jpg

Ami viszont nem megszokott dolog, és a tervezők zsenialitását dicséri, az a kivehető, vezeték nélküli „egérpad”, mely komplett multimédiás távirányítóként is képes üzemelni, filmet, zenét, a képek lejátszását is vezérelhetjük róla, miközben kényelmesen ülünk kedvenc fotelunkban.

upload/articles/2/167/3_original.jpg

A másik szokatlan extra, az éjszakai baglyoknak, illetve játékosoknak jelentős könnyítést adó világító billentyűzet, melynek segítségével pillanatok alatt megtaláljuk a megfelelő gombokat koromsötétben is.

 

Érdemes gyorsan lecsapni a raktáron levő darabokra, nehogy elkapkodják.

Budapest

Miskolc