Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Az Acer Aspire 5541 már kapható

2010. április 08.
Új elérhető modell érkezett üzletünkbe.

A látvány kristály tiszta

Az Aspire 5541 kihasználja a processzor és grafikai csúcs-technológiák adta előnyöket, így minden média anyag HD minőségben jut el a felhasználóhoz. A 15,6" HD szélesképernyő igazi mozis látványt nyújt, így amikor emailekkel dolgozik, a neten barangol, vagy grafika-intenzív alkalmazásokat futtat, a látvány mindig lélegzetelállító lesz. A DVD-Super Multi meghajtó rendelkezésre áll, ha filmeket nézne, vagy éppen házi készítésű videókat akar kiírni lemezre, hogy megossza barátaival vagy a családdal; a nagy merevlemez meghajtó biztonságosan tárolja letöltéseit és média fájljait; míg a multi-in-1 kártyaolvasó kényelmes fájlmegosztást és –átvitelt biztosít.

 

upload/articles/1/44/1_500x400.jpg

Non-stop kapcsolat

Az Acer Crystal Eye webkamera segítségével láthatja barátait és szeretteit szabadidejében, még ha több ezer kilométer távolságban is vannak Öntől. Látogassa meg kedvenc kávéházát és kapcsolódjon fel az internetre a beépített Wi-Fi® révén, vagy csatlakozzon a Fast Ethernet csatlakozón keresztül. Osszon meg anyagokat, maradjon kapcsolatban ismerőseivel és barangolja be a világot az Aspire 5541-gyel.

 

upload/articles/1/44/2_500x400.jpg

upload/articles/1/44/3_500x400.jpg

Komfort, kényelem, kontroll

Élvezze a kényelmes gépelést a teljes méretű billentyűzeten; merüljön el és irányítsa szórakozását a média gombok segítségével; előzze meg az akaratlan kurzor mozgást az érintőmező zárjának megnyomásával; és egy pillanat alatt kapcsolódjon egy Wi-Fi® hotspotra a WLAN gomb jóvoltából.

Az aspire 5541 már elérhető webshopunkban. Vessen rá egy pillantást! Megéri!

 

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!