Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Acer applikációk a gyorsaságért és a kényelemért

2015. augusztus 01.
Acer applikációk a gyorsaságért és a kényelemért

Az Acer nem csupán a folyamatos technikai innovációkkal jár a felhasználói kedvében, hanem olyan applikációk kifejlesztésével is, amik megkönnyítik az életüket, és valóban gyerekjátékká teszik a fájlok, fotók és zenék kezelését. A Build Your Own Cloud (BYOC) segítségével saját felhőt hozhatunk létre, amihez az alkalmazások adják a hátteret.

upload/articles/5/423/2_500x400.jpg

abPhoto, hogy bárhonnan elérd a fotóidat

A digitális fényképezőgépek, valamint az okoseszközök megjelenésével a fotózási szokásaink is nagy mértékben átalakultak. Nem kell már azon gondolkodni, hogy hány kocka van még a tekercsen, vagy izgulni az előhívásig, hogy sikerültek-e a képek. Egyszerűen csak fotózunk, és azonnal meg is osztjuk őket a barátainkkal. Az abPhoto alkalmazással automatikusan archiválhatjuk a fényképeket, amik között gond nélkül böngészhetünk, és elérhetővé tehetjük az ismerőseink számára is.

abMusic, hiszen a zene az életünk része

A zene annyira a mindennapjaink része, hogy el sem tudjuk képzelni az életünket nélküle. Hallgatjuk sport közben, munka mellett, vagy egyszerűen csak azért, hogy kikapcsolódjunk. Az abMusic segítségével az asztali gépünkön tárolt számokat bárhol és bármilyen készüléken meghallgathatjuk vezeték nélküli hálózaton, vagy le is tölthetjük őket az adott eszközre.

upload/articles/5/423/1_500x400.jpg

abFiles: fájlok bárhol, bármikor

Gyakran okoz problémát, hogy a különféle fájljainkra olyankor is szükség van, amikor nem vagyunk éppen a gépünk közelében. Az abFiles éppen abban segít nekünk, hogy bárhonnan és bármikor hozzáférjünk a fájljainkhoz, kedvünkre tallózzunk közöttük, vagy megosszuk őket, ha a helyzet úgy kívánja.

abDocs, hogy a dokumentumaink mindig velünk legyenek

Talán a leggyakoribb fájlformátum, amit a felhasználók létrehoznak, a dokumentum. Az abDocs alkalmazással akárhol is vagyunk, egyszerűen hozzáférhetünk az Office doksijainkhoz, szerkeszthetjük azokat akár a telefonunkon, akár a táblagépünkön, amit azonnal szinkronizálhatunk is a számítógépünkkel.

Az Acer applikációi egyaránt működnek Windows-t, Androidot vagy iOS operációs rendszert futtató eszközökön is.

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!