Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Acer abTouchPhone: asztali telefon érintőképernyővel

2015. július 11.
Acer abTouchPhone: asztali telefon érintőképernyővel

Kis túlzással ugyan, de igaz az az állítás, hogy napjainkban a minket körülvevő eszközök jelentős része már okos – a telefonunk, a tabletünk, az óránk és még sorolhatnánk. Talán csak az asztali – vagy ahogy előszeretettel nevezzük, a vonalas – telefon volt a kakukktojás, ami nem változott sokat az évek során. Persze, eltűntek róla a régi tárcsázók, amiket nyomógombok váltottak föl, kijelző került rájuk, hogy lássuk is, milyen számot hívunk, vagy hogy minket ki keres, létrehozhatunk benne telefonkönyvet, de az alapkoncepció mégiscsak maradt. Egészen mostanáig.

Acer abTouchPhone, az okos asztali telefon

Valószínűleg sok háztartásban tartották meg a vonalas telefont, talán nosztalgiából, ki tudja, hiszen a mobilok egyre nagyobb teret nyernek az életünkbe. Ami viszont elképzelhetetlen a vonalas készülékek nélkül, az az iroda, ahol a kommunikációnak még mindig fontos részét adják, okostelefonok ide vagy oda. Az Acernél viszont úgy gondolták, hogy ideje a „vonalas” készülékeket is felturbózni kicsit, hiszen mégiscsak itt a 21. század; így született meg az abTouchPhone, vagyis az okos asztali telefon koncepciója.

upload/articles/5/414/1_500x400.jpg

A prototípust a tajvani cég a New Yorkban áprilisban megtartott sajtótájékoztatóján mutatta be.

Egy tablet veszett el benne

Az okos asztali telefon alapja tulajdonképpen egy tablet, így gyakorlatilag az összes olyan funkció használható lenne rajta, amiket az okoseszközöknél már megszoktunk, csak ezúttal irodai környezetben. A hívásokon kívül küldhetünk azonnali üzeneteket, kaphatunk minket érintő céges híreket, sőt, videokonferenciákat is folytathatunk vele a beépített kamerának és a hatalmas hangszórónak köszönhetően. A fényes kijelzőt ujjlenyomat elleni védelemmel is ellátnák, hogy a kép tiszta és éles maradjon, akár az érintőképernyők esetében.

A készüléken a tervek szerint Android operációs rendszer futna, bár a pontos részletek egyelőre nem ismertek, mint ahogy az sem, hogy a prototípus valaha is a gyártósorra kerül-e, vagy csupán egy érdekes kísérlet marad.

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!