Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

A Windows-tól a „nyalókáig”

2015. június 11.
A Windows-tól a „nyalókáig”

A számítástechnikában soha nem áll meg az élet, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a hétről hétre történő friss bejelentések. Az ember csak kapkodja a fejét, mint például most is, amikor az Acer mindhárom operációs rendszerhez, amire eszközöket gyárt – Windows, Android és Chrome – új termékeket mutat be.

upload/articles/5/406/3_500x400.jpg

Windows-alapú eszközök ingyenes frissítéssel

A június elején – vagyis éppen a napokban – megrendezésre kerülő Computex-en több Windows-os eszközzel is találkozhatnak az érdeklődők, többek között az Aspire Switch 11 V kettő az egyben notebookkal, valamint az Aspire Z3-710 és az Aspire ZC-700 all in one – minden egyben – számítógépekkel. Egyelőre valamennyi modell 8.1-es Windows operációs rendszerrel kerül a piacra, de az Acer követi az eddigi gyakorlatát, vagyis az eszközök ingyenesen lesznek frissíthetőek a 10-es verzióra, amikor az megjelenik.

Android eszközök Lollipoppal

Az Acer két új tablettel is megjelenik a közeljövőben – egy hét- és egy nyolccolos modellel. Az Iconia One 8 (B1-830) a legújabb Android verzióval, az 5.1 Lollipoppal lesz telepítve. Az Iconia One 8 sorozat a tőle már megszokott és el is várt érintőképernyővel érkezik, ami valódi élménnyé teszi az eszközön történő írást és alkotást, az erős, nyolcmagos MediaTek processzorral pedig még az eddigieknél is gyorsabban böngészhetjük a netet, játszhatunk vagy nézhetünk videókat.

upload/articles/5/406/2_500x400.jpg

A divatos színekben pompázó, hétcolos Iconia One 7 (B1-760HD) alapból megkapja az Acer Iconia Suite-ot, hogy így még könnyebben férhessünk az ikonokhoz, és még egyszerűbben végezhessük el rajta a feladatainkat.

Gyorsaság és biztonság a Chrome-mal

Ha már új eszközök, akkor természetesen a Chrome sem maradhat ki a repertoárból. Az Acer Chrome OS modelljeinek fogadtatása a kezdetek óta igen jó, amit leginkább a sebességnek és annak a biztonságnak köszönhetnek, amit a Google folyamatosan frissített vírusvédelme jelent. Az Acer a Computex-en készül bejelenteni sikeres asztali számítógépének – Chromebox CXI2 – az utódját, amit új processzorral és több memóriával turbóznak föl, hogy tovább fokozzák az eszköz teljesítményét, és így tegyék még vonzóbbá az üzleti felhasználók számára.

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!