Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

A szelfi a sláger – Az Acer S59

2015. július 29.
A szelfi a sláger – Az Acer S59

A szelfi kétségkívül napjaink egyik legnagyobb slágere. Tulajdonképpen mindenki csinálja: kicsik és nagyok, öregek és fiatalok, és szinte mindenhol. Az utcán, otthon a tükör előtt, az állatkertben a lámával, hogy az illető azután rögtön posztolja is a fotót a közösségi oldalakon. Nem csoda, ha a gyártók egyre több kütyüt és funkciót találnak ki azért, hogy a szelfik a lehető legjobban sikerüljenek. Vehetünk például olyan speciális tokot, ami vaku is egyben, hogy lágyítsuk a bőrtónust, és ez csak egy azok közül a kiegészítők közül, amiket beszerezhetünk magunknak.

Az Acer és a szelfik

Természetesen az Acer is követi a trendet, és a szelfik szolgálatába állítja a technológiát. Az új Acer Liquid Z520 okostelefonnal például hangvezérléssel is készíthetünk magunkról fotót, hogy még tökéletesebben nézzünk ki a képeken. Ha pedig ez még nem lenne elég, akkor az új S59-es készülék, legalábbis a napvilágot látott információk szerint, ennél is tovább megy, mert mindkét kamerája – az előlapi és a hátsó is – 12 megapixeles lesz.

Szelfik nagy felbontásban

Jó fotót csak jó kamerával készíthetünk, ez alaptézisnek tekinthető. Talán erre gondoltak az Acer mérnökei is, amikor az S59-es készüléket úgy tervezték meg, hogy nagy felbontású kamerákat kapjon. A hátlapi kameráknál ez nem számít különösebben egyedinek, hiszen számos telefont találunk tíz-tizenkét megapixellel – sőt, ez a szám akár húsz is lehet –, az előlapinál viszont nem éppen megszokott az ekkora felbontás. Ha tehát igaznak bizonyulnak az értesülések, akkor az S59-es ezekkel a paraméterekkel a szelfizők kedvence lehet majd.

Mit tud még az S59?

Még semmi sem biztos, hiszen a készülék specifikációja csupán az interneten kering, és hivatalos forrásból még nem erősítették meg, de a hírek szerint az 5 colos okostelefont nyolcmagos, 1,3 GHz-es processzor és 2 GB RAM erősíti majd, és a belső tárhely is az eddigieknél nagyobb, egészen pontosan 11 GB lesz. A 12 megapixeles kamerákat már említettük, kiegészítésképpen csak annyit, hogy ezek 4K-felbontású videók rögzítésére is alkalmasak lesznek.

Hogy mi igaz a hírekből, az még a jövő zenéje, de talán hamarosan kiderül, mit tud az Acer S59.

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!