Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

A Predator G1 asztali gép: erő és hordozhatóság

2016. május 12.
A Predator G1 asztali gép: erő és hordozhatóság

A Predator 17 X notebook nem az egyetlen új eszköz a Predator családban, az Acer ugyanis egy másik számítógépet is bemutatott a New Yorkban megtartott next@acer sajtókonferencián.

A Predator 17 X-hez hasonlóan az Acer az új asztali gépnél sem fukarkodott az összetevőkkel, és egy olyan hordozható eszközt rakott össze, ami szintén támogatja a virtuális valóságot, és amit akár LAN partikra is magukkal vihetnek a felhasználók.

upload/articles/6/517/2_original.jpg

Ami 16 literbe belefér

A gyártók ritkán használják ezt az űrmértéket egy eszköz jellemzésénél, kivéve az Acert a Predator G1 esetén. A 16 literes ház olyan alkatrészeket rejt, mint a hatodik generációs Intel Core processzor, az NVIDIA GeForce GTX videokártya, vagy a 64 GB DDR4 memória.

És ami a legjobb, hogy a Predator G1-et egyszerűen a hónunk alá csaphatjuk, ha magunkkal akarjuk vinni, a méretei ugyanis erre rendelték. Vagyis ideális azoknak, akik rendszeresen járnak LAN partikra játszani, ahol egy erős géppel szeretnének megjelenni.

upload/articles/6/517/1_500x400.jpg

Elég egy headset, és beléphetünk a virtuális valóságba

A virtuális valóságot a Predator G1 asztali géppel is élvezhetik a felhasználók – elég egy VR headset, és a játékosok máris beléphetnek egy kitalált világba. A tajvani céget többek között az eSports népszerűsége motiválta egy olyan gép megalkotására, ami elég erős és elég kompakt ahhoz, hogy kiváló játékélményt nyújtson.

Ha valaki az interneten szeretne játszani, a Predator G1-nek az sem akadály. A Killer DoubleShot funkciónak hála az eszköz mindig a leggyorsabb internetkapcsolatot választja ki, legyen az vezeték nélküli, vagy Ethernet, hiszen egy játéknál az sem mindegy, hogy milyen gyors az adatforgalom.

upload/articles/6/517/3_500x400.jpg

A G1 támogatja továbbá a G-SYNC technológiát és a 4K felbontást is, mindezt a sima és gyors játékélmény érdekében.

A Predator G1 ugyancsak tartalmazza a PredatorSense szoftvert, aminek a segítségével gyorsbillentyűket állíthatunk be, ellenőrizhetjük és irányíthatjuk a rendszert, vagy beállíthatjuk a gép házán található, több színű világítást is.

Európában júniusban jelenik meg az eszköz, és nem lesz olcsó, de hát melyik Predator termék az.

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!